Cadeaus voor elke gelegenheid!

Wij benoemen een aantal leuke cadeaus voor zowel mens als dier, waar iedereen blij van wordt en er nooit gespeeld blij gedaan hoeft te worden.

Het maakt niet uit wat de gelegenheid precies is, het kan ontzettend moeilijk zijn om een goed cadeau uit te zoeken voor iemand die niet weet wat hij/zij wil of alles al heeft. Gelukkig hoef je cadeaus niet altijd voor mensen te kopen, maar hebben onze lieve huisdieren ook presentjes nodig! Welke cadeaus nu precies aanslaan is soms moeilijk om achter te komen en soms leer je het op de pijnlijke manier.. Wij benoemen een aantal leuke cadeaus voor zowel mens als dier, waar iedereen blij van wordt en er nooit gespeeld blij gedaan hoeft te worden. Cadeaus zijn leuk om te geven en er zijn zeker voor elk budget leuke, betekenisvolle cadeaus.

Dierendag!

Laten we beginnen bij onze trouwe viervoeters, vogels, reptielen en andere huisdieren. Maar één dag in het jaar staat volledig in het teken van onze dieren en vaak wordt het nog vergeten ook. Erg zonde, dus wij geven zie hier nog een keer extra een warme douche. Niet alle dieren houden evenveel van spelen, maar het merendeel van honden toch wel. Met speelgoed voor honden maak je elke hond blij en kun je weer wat meer qualitytime met elkaar doorbrengen. Laat jij jouw hond zich suf rennen achter een bal aan, laat je hem zijn instincten trainen door in een snuffelmat snoepjes te verstoppen of trigger je zijn jachtinstinct met een speeltje dat piept? Katten daarentegen houden veel van dingen die ergens uitsteken of in de lucht bungelen, simpele knuffeltjes die ze heen en weer kunnen slaan en natuurlijk het welbekende kattenkruid. De meeste katten worden hier helemaal dol van en het zit vaak in speeltjes verstopt.

Voor knaagdieren zijn er ontzettend veel speelballetjes met bijvoorbeeld een bel erin of een rat waarin ze kunnen rondrennen. Zij spelen wat simpeler, maar voor hun is het even leuk!

Cliché, maar altijd raak

Om verder te gaan naar de cadeau-ideeën voor mensen, beginnen we maar bij de clichés waarmee je nooit de mist in kunt gaan. Je hoeft niet altijd volledig uit te pakken, want kleine presentjes kunnen net zoveel betekenis hebben als grote cadeaus, en soms nog wel meer. Veel mensen vinden het leuker om een kleiner cadeau te krijgen waar goed over nagedacht is dan een duur cadeau waar verder geen betekenis aan hangt.


Bloemen zijn een standaard cadeau, maar met alle mooie betekenissen van bloemen hebben ze een stuk meer emotionele waarde. Je kunt bijvoorbeeld een boeket bestellen en deze bij iemand laten bezorgen. Je kunt tijdens een wandeling zelf een boeket plukken of je kunt een boeket volledig laten personaliseren en hem daarmee afstemmen op de persoon aan wie je de bloemen geeft. Er zijn nog ontzettend veel andere cliché cadeaus en wij maken ze overzichtelijk voor jou:

  • Een doos Merci, super standaard maar heerlijk om tijdens een goed gesprek samen van te smullen;
  • Vooraf samengesteld douchepakket. Deze vind je in vrijwel elke drogisterij, ze zijn betaalbaar en zien er mega leuk uit;
  • Een fles wijn of bubbels. Het enige wat je hiervoor moet weten is of de persoon wel of niet drinkt. Voor wie wel drinkt valt dit cadeau altijd goed in de smaak;
  • Producten met een foto of eigen tekst erop, leuk hierbij is om er een grapje in te verwerken. Dat kan niet mis gaan.
  • Een fotoboek, meer cliché dan dit kan haast niet, maar er gaat veel tijd en energie in zitten en het is bovenal super leuk en lief om te maken;
  • Planten, of ze nu echt of nep zijn, iedereen vindt het leuk om een nieuw plantje aan de collectie in huis toe te voegen!

Unieke cadeaus

Tegenover de clichés staan de unieke cadeaus. Hier denk je misschien niet zo snel aan, maar zijn ontzettend leuk om te krijgen. Je kunt samen met andere mensen jullie krachten bundelen en misschien een wat groter cadeau kopen zoals een leuke fauteuil, een bijzettafeltje of een kleine barbecue om gezamenlijk te kunnen eten en genieten van het lekkere weer.

Als je in je eentje een cadeau besluit te kopen van iemand zijn dat natuurlijk vrij dure opties, maar niet getreurd. Zo zijn er ook goedkopere cadeaus waar je iemand heel blij mee kunt maken. Koop bijvoorbeeld interieurparfum, iedereen wordt blij van een huis dat lekker ruikt, maar vaak wordt er zelf niet aan gedacht. Daar kun jij dus mee helpen! Of heb je bijvoorbeeld ooit gedacht aan een kleine diffuser? Deze zorgen ervoor dat de luchtvochtigheid in een kamer verbeterd wordt, wat goed is voor de gezondheid van zowel mensen als planten. Zo zijn er nog een hoop meer leuke cadeaus om iemands huis meer als een thuis te laten voelen, maar we hopen je zo de goede richting in gestuurd te hebben!