Tuinhaard by Dens 200

Model by dens 200 tuinhaard is uiteraard gemaakt van het duurzame Cortenstaal en voorzien van een dubbele achterwand zodat die niet te heet wordt

Ideale hoogte voor plaatsing bij een tafel en een iets hogere zit. Met een hoogte van 190 cm zal de eventuele rook hoog worden afgevoerd.

Alle by dens buitenhaarden zijn gemaakt van 2mm dik Cor-ten A en hebben een dubbele achterwand met een geperforeerde Cortenstalen 5mm dikke stookplaat. Bijkomend voordeel is dat de Zeno Grill ook past (behoudens de by dens 300). Lekker BBQ'n en daarna weer lekker genieten van het vlammenspel! Degelijke kwaliteit voor een prima prijs/kwaliteit verhouding.

De bydens serie tuinhaarden. Een serie speciaal ontworpen terrashaarden voor de consument waarvoor een Zeno buitenhaard wat minder binnen de mogelijkheden ligt zonder in te boeten op kwaliteit en werking van de tuinhaard. De serie by dens terrashaarden zijn via het contactformulier (groothandel) te bestellen of uiteraard via de bekende dealeradressen bij u in de buurt.

Maatvoering:
hoogte 1900 mm
diameter 600 mm
diepte 400 mm

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.zenoproducts.nl