Zeno Retta buitenhaard

De Zeno Retta is een buitenhaard met een brede vuurmond. Speciaal ontwikkeld voor plaatsing bij een loungeset. Vrijstaand, ingebouwd of opgehangen.

Zeno Retta tuinhaard

NIEUW! De Zeno Retta Libero buitenhaard voor montage aan muur of plafond. Uiteraard is gedacht aan de veiligheid. De Libero wordt dan ook geleverd met een geïsoleerd ophangsysteem.

De Zeno Retta terrashaard is afgeleid van de Italiaanse naam Rettangolo wat rechthoek betekent. De Zeno Retta buitenhaard is een terrashaard met een extra brede vuurmond van 90 centimeter en 30 centimeter hoog. Naast een geweldig breed vuur kan er natuurlijk ook gekozen worden om met de Zeno Grill te barbecueën en gelijktijdig een haardvuur te stoken. De beleving van de moderne brede binnenhaard kan dus ook buiten op uw terras bereikt worden. Door de hoogte van de vuurmond is de Zeno Retta terrashaard uitermate geschikt om te plaatsen bij een loungeset.
Uiteraard is de Zeno Retta vervaardigd van Cortenstaal. Het onbehandelde Cortenstaal heeft een oranje bruin tot aubergine kleur. De oxidatielaag (roest) beschermd het ondergelegen materiaal.

Kleur:
Onbehandeld oranje bruin tot aubergine. De Zeno Retta is ook verkrijgbaar in Antraciet zwart en aluminiumkleur.

De maten (in cm) zijn: 210 (H) x 125 (B) x 45 (D) (Breed front)
De maten (in cm) zijn: 210 (H) x 106 (B) x 45 (D) (Smal front)
De vuurmond begint op 50 cm hoogte en is 30x90cm bij Breed front en 30x80cm bij een Smal front.
Voetplaat is 54x39cm

Zeno Retta buitenhaard

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie onze website: www.zenoproducts.nl