Foto: 2017/Van-de-Garde-tuinmeubelen.jpg

Buitenhaarden in de tuin

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een buitenhaard in de tuin te plaatsen.

Het verlengt het zomergevoel en dat geeft een prettig gevoel. Als het 's avonds afkoelt, is het fijn als je rondom een warme kachel kunt zitten. Wat is de meerwaarde van een buitenhaard en welke voordelen biedt het?

Het nut van buitenhaarden

De terras- of tuinhaard maakt onderdeel uit van de laatste trends op tuingebied. Het is de perfecte buitenaankleding voor een tuin of terras. Zodra de tuin- of terrasdeuren openslaan, verplaatst het leven zich van binnen naar buiten. Een terras- of tuinhaard geeft niet alleen warmte, maar bevordert tevens de sfeer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een volwaardige haard of kachel van steen of roest-vrij-staal?

Wat zijn de voordelen van een buitenhaard?

Het is natuurlijk heerlijk vertoeven rondom een buitenhaard bij het afkoelen in de avond. Bovendien levert een tuinkachel een belangrijke bijdrage aan de sfeer. Het voelt toch allemaal net een stuk gezelliger en aangenamer in je tuin of op het terras. Sommige buitenhaarden zijn zelfs geschikt om op te barbecueën. Je zou kunnen zeggen dat een buitenhaard 'de ontmoeting' centraal staat en dat het de gezelligheid bevorderd.

Een comfortabele en warme ontmoetingsplek

Creëer een aangename plek in de tuin of op je terras door de aanschaf van een buitenhaard. Je kunt bijvoorbeeld je Vd Garde tuinmeubelen rondom de tuinkachel zetten, zodat je een aangename en gezellige plek maakt. Bij warm weer kun je ook nog eens gebruikmaken van de barbecue, zodat je een gezellige avond tegemoet gaat met familie en/of vrienden. Decoreer het met wat accessoires en je tuin of terras is helemaal compleet.

Kortom, investeer in een buitenhaard en geniet met volle teugen van het buitenleven!

Reacties
Jip-van-Bodegom

Prachtige tuinhaarden!

7 jaar geleden