Tuinhaard by Dens 100

Model by dens 100 tuinhaard en de woodstorage by dens 100 een perfect bij elkaar passende tuinhaard en houtopslag.

Uiteraard gemaakt van het duurzame Cortenstaal en voorzien van een dubbele achterwand zodat die niet te heet wordt. Ideale hoogte voor plaatsing van deze tuinhaard bij de loungebank.

Als accessoire is een deur beschikbaar zodat de vuurmond een heel ander uiterlijk krijgt en voorkomen wordt dat blokken uit de haard kunnen vallen. Voor diegene die een hogere vuurmond wenst is een tableau verkrijgbaar die de haard tevens van een houtopslag voorziet. Eenvoudig maar stijlvol!

Maatvoering:
Breedte 650 mm
Hoogte 1500 mm
Diepte 400 mm

Alle by dens buitenhaarden zijn gemaakt van 2mm dik Cor-ten A en hebben een dubbele achterwand met een geperforeerde Cortenstalen 5mm dikke stookplaat. Bijkomend voordeel is dat de Zeno Grill ook past (behoudens de by dens 300). Lekker BBQ'n en daarna weer lekker genieten van het vlammenspel! Degelijke kwaliteit voor een prima prijs/kwaliteit verhouding.

De bydens serie tuinhaarden. Een serie speciaal ontworpen terrashaarden voor de consument waarvoor een Zeno buitenhaard wat minder binnen de mogelijkheden ligt zonder in te boeten op kwaliteit en werking van de tuinhaard. De serie by dens terrashaarden zijn via het contactformulier (groothandel) te bestellen of uiteraard via de bekende dealeradressen bij u in de buurt.

Meer informatie

Bezoek onze website voor meer informatie: www.zenoproducts.nl