Partner

Zeno Products

Zeno Products ontwerpt, produceert en verkoopt buitenhaarden, houtopslagen en maatwerk tuinproducten via een dealernetwerk. Eigen producten en agenturen.

Bedrijfsoverzicht zenoproducts.nl

Zeno lamppost 

De Zeno Lamppost outdoor tuinverlichting is een combinatie van 2 duurzame elementen, een uit Cortenstaal vervaardigd armatuur en duurzame HPLED Lineair line

De Zeno Lamppost lantaarnpalen zijn standaard in de hoogte 2500 met een 500mm Lineairline led profiel, en 850mm met 250mm Lineairprofiel, te verkrijgen. Uiteraaard is het mogelijk de Lamppost in vele RAL kleueren te leveren.

De Cortenstalen koker profiel is voorzien van een 100% waterproof (IP68+) lineairline verlichtings strip. Standaard is de Lamppost met een diffuus licht in de kleur 2700 Kelvin (warm wit) uitgerust. De standaard Zeno Lamppost 2500 heeft dan een lichtopbrengst van 92 Lumen en de Lamppost 850 48 lumen.

Maatwerk
Heeft u meer lichtopbrengst nodig of wilt u een andere kleur licht? Dat kan, in overleg en tegen meerprijs is een andere lineair line mogelijk. Lichtopbrengsten tot 500 Lumen (!!!!!) bij de Lamppost 2500 behoort dan tot de mogelijkheden.

Meer lezen over
'Zeno lamppost '?

meer van deze professional

Zeno Fuoco Buca cooking

Geniet de hele avond in de tuin van sfeervol vuur en he...

Buitenkeuken en tuinhaar Zeno Cooking

Het buitenleven kan niet meer zonder buiten koken. Zeno...

Zeno Lampada Giraffa

De Zeno lampada Giraffa.

Toon alle 43 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.