array(1) { ["path"]=> string(17) "nl.nunnauuni.com/" }
Partner

Haarden Import Holland bv

Haarden Import Holland importeert uit een aantal doorgewinterde houtstooklanden houtkachels, speksteenkachel en pelletkachels. Aangezien het steeds belangrijker wordt om uw woming efficient te verwarmen, vindt u binnen ons productenpakket uitsluitend kachels van de hoogste kwaliteit. Zo vindt u bij ons onder andere de speksteenkachels van NunnaUuni, de houtkachels en pelletkachels van Rika, de liftdeurhaarden van Schmid en Caminetti Montegrappa en de houtkachels van Drooff en Attityd. Onze houtgestookte cv kachels en haarden vindt u in de programmas van Schmid, Drooff en Caminetti Montegrappa. Voor de koude zomeravonden bieden wij de tuinhaarden van Nexo. Wij wijzen u graag de weg naar warmte... van houtkachel tot tuinhaarden.

MEER TONEN

NunnaUuni Viveca 1

Een NunnaUuni Viveca 1 speksteen voorzetkachel straalt relaxerende en gelijkmatige warmte af en creëert thuis een warme atmosfeer.

De NunnaUuni Viveca 1 speksteen voorzetkachel

U kunt al snel na het aanmaken van de haard genieten van de warmte en de knusse warmte blijft tot een flink stuk van de dag daarop. Genieten van warmte met NunnaUuni-haarden wordt u nog gemakkelijker gemaakt door de korte opwarmtijden: u moet niet de hele avond besteden aan het stoken van de haard, waardoor u meer tijd over hebt om van de warmte zelf te genieten.

Meer informatie

Voor meer informatie over de NunnaUuni Viveca 1 speksteen voorzetkachel, kunt u de website bezoeken van NunnaUuni.

Meer lezen over
'NunnaUuni Viveca 1'?

meer van deze professional

Rika Induo- combikachel

De enige pelletkachel die zelfstandig kan overschakelen...

Schmid Lina: houtgestookte inbouwhaarden

De Schmid Lina: front haarden, houtgestookte inbouwhaar...

Rika Kapo pelletkachel

Rika Kapo: de stille pelletkachel.

Toon alle 45 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.