Partner

Haarden Import Holland bv

Haarden Import Holland importeert uit een aantal doorgewinterde houtstooklanden houtkachels, speksteenkachel en pelletkachels. Aangezien het steeds belangrijker wordt om uw woming efficient te verwarmen, vindt u binnen ons productenpakket uitsluitend kachels van de hoogste kwaliteit. Zo vindt u bij ons onder andere de speksteenkachels van NunnaUuni, de houtkachels en pelletkachels van Rika, de liftdeurhaarden van Schmid en Caminetti Montegrappa en de houtkachels van Drooff en Attityd. Onze houtgestookte cv kachels en haarden vindt u in de programmas van Schmid, Drooff en Caminetti Montegrappa. Voor de koude zomeravonden bieden wij de tuinhaarden van Nexo. Wij wijzen u graag de weg naar warmte... van houtkachel tot tuinhaarden.

MEER TONEN

NunnaUuni speksteenkachel

NunnaUuni speksteenkachels in de tunnel versie

NunnaUuni speksteenkachel tunnel

NunnaUuni speksteenkachels in de tunnel versie hebben deuren aan beide zijden van de kachel. Deze modellen zijn heel erg geschikt om te dienen als scheidingswand. Dit kan in het midden van een kamer om de ruimte te delen of tussen twee afzonderlijke ruimten zoals de keuken en de woonkamer.

U kunt genieten van het vuur aan beide zijden van de speksteenkachel0. De speksteenkachel tunnel versie zijn ook verkrijgbaar met wit of zwart decoratief glas.

Meer informatie

Voor meer informatie over de NunnaUuni speksteenkachel tunnel, kunt u de website bezoeken van NunnaUuni.

meer van deze professional

Nexo NX 8 P Tuinhaard

De tuinhaard Nexo NX 8 P is een tuinhaard die in een ho...

Tuinhaard Nexo NX 1P

Deze tuinhaard van Nexo, type NX 1P is gemaakt van vulk...

Speksteenkachel Calor serie

Bijzondere NunnaUuni speksteenkachels

Toon alle 45 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.