Foto: tulikivi-stookavond-veldheer-kachels

Donderdag 19 maart 2015 Tulikivi Stookavond

Kom donderdag 19 maart kennismaken met de bijzondere warmte van de Tulikivi speksteenkachels bij Veldheer Kachels.

De Tulikivi kachels zijn zo verschillend van wat we hier in Nederland als sfeerverwarming kennen, dat ze wat nadere uitleg behoeven. Met gemiddeld slechts 2-3 uur stoken kan deze warmte accumulerende houtkachel je woning 12 tot 24 uur lang verwarmen. Maar hoe doe je dat dan? En wat is nu precies die heerlijke stralingswarmte die zo’n natuurstenen kachel voortbrengt? Een stralingswarmteklimaat in je woning? Is dat dan misschien beter voor het broeikaseffect? Op al dit soort vragen krijgt u op deze stookavond een duidelijk antwoord, rijkelijk geïllustreerd met projectie van allerhande foto’s, tabellen en grafieken.

En uiteraard kom je op deze Tulikivi stookavond ook alles te weten over de technische en esthetische mogelijkheden met de meer dan 60 basismodellen. De TULIKIVI stookavond wordt uiteraard georganiseerd zonder koopverplichting. De Tulikivi brandt zodat je ter plekke kunt genieten van de bijzondere warmte. Tevens kun je individuele vragen stellen en wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Wil je vrijblijvend en gratis genieten van deze TULIKIVI-bijeenkomst? Meld je dan aan via info@veldheerkachels.nl of via de website van Dutry.com. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Wij hopen je te mogen begroeten op onze speksteenstookavond!

Meer informatie: www.veldheerkachels.nl

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties