Foto: JAcobus-houtkachels-janco-de-jong-Janus.jpg

Inruilactie houtkachelproducent Janco de Jong

JAnus houtkachel inruilen voor geavanceerdere JAcobus houtkachel bij Janco de Jong.

Stokers van een JAnus houtkachel zijn vrijwel zonder uitzondering tevreden stokers. Des te opmerkelijker is het dat Janco de Jong BV in mei en juni een bijzondere inruilactie lanceert. Consumenten die een JAnus houtkachel hebben en die inruilen tegen de geavanceerdere JAcobus houtkachel krijgen tussen de €600,- en €800,- voor hun JAnus. De inruilactie loopt in de maanden mei en juni.

De reden om tevreden stokers toch over te halen om de overstap te maken is dat de maker van de kachels haar trouwe klanten graag nog meer stookcomfort wil bieden. Op basis van de jarenlange kennis en ervaring van de bedenker en producent van de JAnus houtkachels, Janco de Jong, werd namelijk een uniek verbrandingssysteem ontwikkeld voor de nieuwe JAcobus. Een systeem dat zorgt voor een zeer hoog rendement en een betere verbranding. Bovendien is een aantal aanpassingen aangebracht die het gebruiksgemak verhogen.

De veranderingen zijn vooral binnen in de kachel doorgevoerd. Het aansprekende strakke design van de nieuwe JAcobus is nog steeds in lijn met dat van de JAnus, waardoor de nieuwe kachel de oude probleemloos kan vervangen in het interieur.

Meer informatie over de actie is te vinden op www.jancodejong.nl.

Publicatiedatum: 2 mei 2013

Reacties