De JAcobus KWADRAAT

Janco de Jong heeft een nieuwe serie houtkachels ontwikkeld: de JAcobus kwadraat. De nieuwe modellen zijn strak vormgegeven.

De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende basisvarianten: een hangende, een inbouw en een staande kachel. Deze kunnen op hun beurt weer als front of als doorkijk kachel worden uitgevoerd. Leverbaar in 6, 9 en 12kW. De nieuwe modellen uit de JAcobus kwadraat serie zijn uitgerust met een vernieuwd verbrandingssysteem en zijn als boven- en achteruitvoer leverbaar.

De staande kachel wordt standaard geleverd met een hoogte van 900mm. De hoogte van de kachel wordt bepaald door het onderstel. Het onderstel is als maatwerk in iedere afmeting leverbaar, dus niet alleen in een andere hoogte maar bijvoorbeeld ook breder dan de kachel. Zo creëert u een plateau onder de kachel. De staande variant uit de JAcobus KWADRAAT serie is te omkleden met muisgrijze beton elementen. Dit geeft de kachel een robuuste uitstraling en verhoogt de afgifte van behaaglijke stralingswarmte.

De staande kachel kan zowel als front en als doorkijk worden
geleverd in 6, 9 of 12kW.

  • Unieke kenmerken vrijstaande kachel:
  • Strakker dan de conventionele JAcobus
  • Warmte afgifte door convectie en straling
  • Hoogte kachel is aanpasbaar door maatwerk
  • Optioneel: betonnen omkleding