string(1) "a"

Goud bij de German Design Awards

BUBBLE® wint de eerste Gouden 'Excellent Product Design' prijs van de German Design Awards in de categorie ‘Gardening and Outdoor Living’.

08 Januari 2022

De German Design Awards is een internationaal gerenommeerde designwedstrijd met een reputatie die in vakkringen en tot ver daarbuiten reikt. Doel is elk jaar de meest prestigieuze projecten te ontdekken en te bekronen.

De prijs werd in 2012 in het leven geroepen en wordt toegekend door de Duitse Raad voor Vormgeving (Rat für Formgebung) en het Bondsministerie van Economie en Energie.
De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de tentoonstelling van de winnaars 11-27 februari 2022 in Frankfurt in het Museum für Angewandte Kunst.

De kwaliteit van de handwerk productie

BUBBLE® is een design vuurkorf met hout gestookt. Met een diameter van 70 cm en twee wielen eronder, kan die gemakkelijk over een vlakke ondergrond worden verplaatst, gedraaid met de rug naar de wind om de vlammen te beschermen.

Dankzij de uitneembare bak is schoonmaken gemakkelijk. Dankzij de kwaliteit van het staal en de anti-corrosie coating, waardoor het design wordt beschermd, is het bestand tegen elke buitenomgeving.

Deze vuurkorf, helemaal ‘Made In France’, voldoet aan dezelfde productiecriteria en kwaliteitseisen als alle andere producten uit de THÉUS INDUSTRIES-fabriek, een 100% FOCUS-dochteronderneming, worden vervaardigd.

Het hele jaar door warme avonden

Ontworpen om in een tuin of terras te worden geplaatst, is het een warmtebron die het hele jaar door, winter en zomer, voor prachtige vlammen zorgt om van het buitenleven te genieten. Dag of nacht, Bubble® brengt vuurliefhebbers samen en nodigt uit tot gezelligheid.

Meer van Focus - Atelier Dominique Imbert
Reacties