Nieuwste Barbas houthaard: Escamolux

Voor wie houdt van hout.

Voor wie houdt van hout.

Er zijn van die dagen waarop het buiten snel afkoelt en het daardoor binnen nét niet meer behaaglijk is. De CV aanzetten gaat voor veel mensen te ver. De oplossing is echter even simpel als sfeervol: een haardvuur van Barbas. De nieuwste Escamolux-serie combineert een tijdloze vormgeving met eigentijds gemak en een hoog rendement. Karakteristiek is het glazen schuifraam, dat op elke gewenste hoogte open of dicht gezet kan worden. Voor wie er niets gaat boven de charme, de geur en het geluid van een echt houtvuur, wordt met de nieuwe Barbas Escamolux haarden op zijn wenken bediend. Laat u betoveren door het prachtige vlammenspel en maak uw interieur dít seizoen nog compleet.

 

Nieuw: Escamolux houthaarden
Met Escamolux biedt Barbas een uitgebreide lijn houthaarden met een tijdloze, minimalistische vormgeving die past in uiteenlopende woonstijlen. De houthaard onderscheidt zich door een grote glazen ruit die van boven naar beneden verschuifbaar is. Zo kan gekozen worden voor een open of dicht vuur en natuurlijk alles daar tussenin. Optimaal bedieningsgemak gaat – letterlijk - hand in hand met een hoog rendement. Handig: door een ingenieus kantelmechanisme is de ruit eenvoudig te reinigen.

Horizontale vuren
De Escamolux inbouwhaard is er in maar liefst zes verschillende maatvoeringen: de Escamolux 55/55, Escamolux 70/55, Escamolux 70/65, Escamolux 80/65 en twee zogenaamde horizontale vuren van 90 of 105 cm breed en 45 cm hoog. Het solide frame, waarin het schuifraam hangt, maakt een metalen profiel aan de onderkant van de ruit overbodig, wat absoluut bijdraagt aan het heldere design. Duurzaam en geavanceerd is de nieuwe Escamolux het summum onder de houthaarden van nu.

Publicatiedatum: 28 April 2011
Meer informatie: www.barbas.com

reacties
anderen bekeken ook

Schmid Pano: panoramische inbouwhaarden

Wat zijn de voordelen van een houthaard?

Guido van Loon

Schmid Ronda: Ronde houtinbouwhaarden

Haarden: welke haard kies jij?

Guido van Loon

Schmid Lina: houtgestookte inbouwhaarden

Haarden en kachels: de charme van vuur

Guido van Loon
Advertentie
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.

Advertentie
Advertentie