Nieuwste Barbas houthaard: Escamolux


Voor wie houdt van hout.

Voor wie houdt van hout.

Er zijn van die dagen waarop het buiten snel afkoelt en het daardoor binnen nét niet meer behaaglijk is. De CV aanzetten gaat voor veel mensen te ver. De oplossing is echter even simpel als sfeervol: een haardvuur van Barbas. De nieuwste Escamolux-serie combineert een tijdloze vormgeving met eigentijds gemak en een hoog rendement. Karakteristiek is het glazen schuifraam, dat op elke gewenste hoogte open of dicht gezet kan worden. Voor wie er niets gaat boven de charme, de geur en het geluid van een echt houtvuur, wordt met de nieuwe Barbas Escamolux haarden op zijn wenken bediend. Laat u betoveren door het prachtige vlammenspel en maak uw interieur dít seizoen nog compleet.

 

Nieuw: Escamolux houthaarden
Met Escamolux biedt Barbas een uitgebreide lijn houthaarden met een tijdloze, minimalistische vormgeving die past in uiteenlopende woonstijlen. De houthaard onderscheidt zich door een grote glazen ruit die van boven naar beneden verschuifbaar is. Zo kan gekozen worden voor een open of dicht vuur en natuurlijk alles daar tussenin. Optimaal bedieningsgemak gaat – letterlijk - hand in hand met een hoog rendement. Handig: door een ingenieus kantelmechanisme is de ruit eenvoudig te reinigen.

Horizontale vuren
De Escamolux inbouwhaard is er in maar liefst zes verschillende maatvoeringen: de Escamolux 55/55, Escamolux 70/55, Escamolux 70/65, Escamolux 80/65 en twee zogenaamde horizontale vuren van 90 of 105 cm breed en 45 cm hoog. Het solide frame, waarin het schuifraam hangt, maakt een metalen profiel aan de onderkant van de ruit overbodig, wat absoluut bijdraagt aan het heldere design. Duurzaam en geavanceerd is de nieuwe Escamolux het summum onder de houthaarden van nu.

Publicatiedatum: 28 April 2011
Meer informatie: www.barbas.com

AANBEVOLEN

Brunner doorkijk liftdeurhaard

Deze houtgestookte liftdeurhaard is het middelpunt van uw woning functionele war...

Haarden en kachels: de charme van vuur

Knisperend vuur heeft zo zijn charmes, maar naast het vuur bepaalt ook het ontwe...

Haarden: welke haard kies jij?

Wie de speciaalzaak binnenloopt en informatie vraagt over 'een haard' zal nog ve...

Voorjaarsschoonmaak? Vergeet haard niet

Na een koude winter waarin de haard volop heeft gebrand, is nu het voorjaar bego...

Kalfire W gesloten houthaard

Kalfire W90/47C gesloten houthaard - hoekmodel

Advertentie