Foto: 2021/helex-tourmaline-vrijstaande-haard.jpg

Helex Tourmaline

Deze vrijstaande Helex Tourmaline is niet zomaar een haard. Als je beter kijkt, zie je de mooie details en mogelijkheden.

Het panoramische zicht op de vlammen met de brandende stammen en het optionele LED branderbed brengen je een sfeervol totaal plaatje. De Helex Tourmaline heeft ronde hoeken en ook hier weer een opengewerkte zijkant.

De haard heeft standaard een branderbed van houtblokken voor een optimale vlam ervaring en een antraciet zwart interieur. Ook hier de welbekende I-Mode afstandsbediening met een Wi-Fi module mogelijkheid. Kies voor het optionele LED branderbed om je ervaring nog sfeervoller te krijgen.

Hout of vuur poefjes

Je kunt de ruimte onder de Tourmaline vullen met bijvoorbeeld echte houtblokken. Maar je kunt ook kiezen voor een uniek en stijlvol element. Er zijn speelse poefjes beschikbaar om de haard helemaal af te maken! Deze hout - of vuurkleurige poefjes, geven de haard een optimale aanvulling bij het interieur. Ontdek de verschillende uitvoeringen; Een set robuust en bruin met een vergelijk naar de traditionele houtblokken. Of de andere mogelijkheid, vurig rood en oranje passend bij de kleur van de vlammen.

Verkoopprijs: € 3500,- 

Meer informatie: www.helex.nl

Meer van Trimline Fires
Reacties