Foto: Bellfires-gashaard-View-Bell-3

Nieuwe generatie gashaarden: Bellfires

Corner Bell 3 en de View Bell 3: Bellfires gashaarden

Nieuwe generatie gashaarden: Bellfires

Binnen het Bellfires 3 concept, de nieuwe generatie gashaarden van Bellfires, zijn twee nieuwe series ontwikkeld: de Corner Bell 3 en de View Bell 3. Moderne gashaarden, respectievelijk twee- en driezijdig, in Large, Medium en Small.

Corner Bell 3: vuur om de hoek
De nieuwe Corner Bell 3 gashaarden van Bellfires zijn gemaakt om dubbel van te genieten. Namelijk van twee kanten, dus als links of rechtse hoekuitvoering. Een vuurbeleving die zijn investering dubbel en dwars waard is. De Corner Bell is leverbaar is drie afmetingen: Large, medium en Small.

View Bell 3: vuur in drievoud
Vanuit iedere hoek een perfect zicht op het vuur. Dat biedt de nieuwe View Bell 3 serie van Bellfires. Stijlvolle driezijdige gashaarden in drie verschillende afmetingen - Large, Medium en Small. Zo is er voor iedere woonkamer een passende gashaard.

Details maken het verschil
Omdat details het verschil maken, is er door de eigen engineers van Bellfires veel zorg besteed aan de afwerking van de nieuwe Corner Bell 3 en View Bell 3 gashaarden. Zo is er keuze uit twee kaders. Met het standaard Hidden Door kader van 4,2 cm, wordt een perfect minimalistische afwerking gerealiseerd. Als alternatief is het Hidden Door+ 10 cm kader leverbaar. Dit bredere kader loopt rondom het glas, zodat één geheel gecreëerd wordt met de ombouw.

Zwart keramisch glas
Qua interieur zijn de Corner en View Bell gashaarden verkrijgbaar in drie uitvoeringen: met een lamellen interieur, een vlakke achterwand van staal, of – nieuw - de optie voor zwart keramisch glas. De keramische achterwand geeft een extra dieptewerking, waardoor de haard nóg meer tot leven komt. Ook de nieuwe houtset zorgt voor een nog meer natuurgetrouwe vuurbeleving. De in eigen beheer ontwikkelde keramische brander staat garant voor een 100% betrouwbaar en sfeervolle vuurbeleving. Zowel bij hoge als lage vlammen wordt een visueel indrukwekkend vuurbeeld gecreëerd.

Het gemak van gas
Het Nederlandse haardenmerk Bellfires is een begrip als het gaat om moderne gashaarden. Stoken op gas is schoon en veilig, maar het grootste pluspunt van een gashaard is het gemak van gas: aan is aan; uit is uit. Hoge vlammen, lage vlammen; je regelt het allemaal met één druk op de knop. Gewoon vanaf de bank, met de afstandsbediening. En daarbij gaat ook nog eens een maximaal rendement gepaard aan een minimale uitstoot.

Veiligheid voorop
Uiteraard staat bij Bellfires veiligheid voorop. Zo heeft de nieuwe Bellfires 3 lijn een gepatenteerd veiligheidssysteem waarbij eventuele overdruk in de haard gecontroleerd wordt afgevoerd. Het unieke aan dit veiligheidssysteem is de vervangbaarheid, controleerbaarheid en daarmee de optimale betrouwbaarheid. Juist in extreme situaties een duidelijke meerwaarde.

Meer informatie: www.bellfires.com

Publicatiedatum: 31 maart 2013 

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties