Foto: press_2013//DRU-Metro-gashaard-inbouwhaarden.jpg

Nieuwe DRU Metro gashaard

Metro gashaarden lijn DRU uitgebreid met inbouwhaard

Nieuwe DRU Metro gashaard. Metro gashaarden lijn DRU uitgebreid met inbouwhaard.

Al ruim vijftig jaar ontwikkelt DRU gashaarden. De populaire Metro lijn is nu uitgebreid met een brede, tweezijdige inbouwhaard op gas: de Metro 130XTL. Door het moderne design is de sfeerhaard uitermate geschikt voor plaatsing op een hoek in een L-vormige woonkamer. De haard combineert het gemak van gas met de sfeer van echt vuur.

Levend vlammenspel
De Metro 130XTL is een tweezijdige gashaard met vanuit meerdere posities zicht op het prachtige, brede vlambeeld. De inbouwhaard is 130 cm breed en heeft een strakke vormgeving. De hoge vlammen zorgen voor extra sfeer, vooral tijdens koude winters. Bovendien is de haard milieuvriendelijk.

Flexibele combinaties
De haard kan naar eigen wens worden aangepast. Voor de achterwand is er een keuze uit zwart glad of Ceraglass zwart. Met Ceraglass spiegelen de vlammen in het glas. Voor een warme en klassieke uitstraling zijn de houtblokken leverbaar in berken wit of standaard bruin. Met witte kiezelstenen krijgt de haard juist een moderne uitstraling.

Het gemak van gas
Stoken op gas is schoon, makkelijk en veilig. Met 86% is het rendement van de Metro 130XTL bijzonder hoog. Hierdoor is de energiezuinige gashaard een prima bijverwarming. De haard is standaard voorzien van een afstandsbediening met elektronische ontsteking, thermostaat en klokfunctie. Met één druk op de knop brandt het vuur.

Overal te plaatsen
Met het PowerVent© systeem van DRU kan bijna overal een gashaard met gesloten verbranding worden geplaatst. Daarbij kan de afvoer tot wel 36 meter in alle richtingen worden weggewerkt. Het innovatieve systeem is een ideale oplossing voor tussenwoningen of appartementen.

De consumentenadviesprijs van de Metro 130XTL bedraagt € 4.345,- met een zwart gladde achterwand en € 4.660,- met Ceraglass zwart.

Meer informatie: www.dru.nl

Publicatiedatum: 25 december 2012

Reacties