Partner

DRU Verwarming B.V.

DRU staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit. DRU was dan ook één van de eerste Nederlandse bedrijven die het ISO 9000 kwaliteitscertificaat behaalde. Naast kwaliteit is de afgelopen decennia veel besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. Vanuit deze achtergrond biedt DRU jou een unieke collectie aan.

DRU Maestro 100 Eco Wave

Sfeervolle DRU Maestro gashaard met het ultieme vuur!

DRU Maestro 100 Eco Wave

Sfeervolle DRU Maestro fronthaard.

Om bij minder warmtebehoefte toch te kunnen blijven genieten van natuurlijke volle vlammen, heeft DRU Eco Wave ontwikkeld. Deze DRU-innovatie levert een belangrijke bijdrage aan het ‘ultieme vuur’ doordat de hoogte van de vlammen kunnen fluctueren van hoog naar laag. Natuurlijk en levendig, net als bij een echt houtvuur.
 

Plaats de haard waar je maar wilt 


Dat het ultieme vuur voor DRU meer is dan een ingekaderd vlammenspel bewijst de DRU-innovatie PowerVent ®. Het betekent de vrijheid om een haard te plaatsen op de plek die jij het mooiste vindt. Midden in de kamer, in je slaapkamer of in de keuken. Plaats de DRU Maestro 100 Eco Wave waar je maar wilt. Dankzij de DRU-innovatie PowerVent® ben je namelijk niet langer gebonden aan een plek of een bestaand rookkanaal.

meer van deze professional

Spartherm Premium Varia ASh

De Spartherm Premium V-ASh is een strakke en moderne ha...

DRU - Largo Tunnel

DRU - Largo Tunnel Mooie tunnelhaard passend bij elk...

Dik Geurts Odin serie

Functie en Design gaan hand in hand. Ontworpen vanui...

Toon alle 46 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.