Profielfoto van DRU
DRU
Ratio 8, 6921 RW Duiven
maandag
09:30 - 17:00
dinsdag
09:30 - 17:00
woensdag
09:30 - 17:00
donderdag
09:30 - 17:00
vrijdag
09:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

DRU Green Design

Een energiezuinige woning dankzij de sfeervolle bijdrage van DRU Green Design CV haarden.

Green Design

Onder het label Green Design biedt DRU een serie sfeervolle en energiezuinige CV haarden op gas of hout aan.

Montage
Aansluiting van de CV haard vindt plaats op een bestaand- of op een nieuw CV systeem. Bij CV haarden worden de hete rookgassen gebruikt voor het verwarmen van water voor het CV systeem of voor warm tapwater. Hierdoor ondersteun je je CV systeem en verwarm je tegelijkertijd één of meerdere ruimten. Op deze wijze haal je meer rendement uit jouw haard of kachel, dat zorgt voor aardig wat besparing op de energiekosten!

De nieuwe manier van duurzame energieopwekking
Net als koelkasten en wasmachines hebben nieuwbouwhuizen tegenwoordig een energielabel, de zogeheten energieprestatiecoëfficiënt (EPC). Hoe lager de EPC, hoe zuiniger de woning. Nu is de norm nog 0,6, maar in 2020 moet die zijn teruggebracht naar 0! Het mag duidelijk zijn dat slimme oplossingen op het gebied van isolatie en installatie noodzakelijk zijn. Dit kan met GreenDesign, de nieuwe manier van duurzame en geïntegreerde energieopwekking.

Maak een afspraak
In het DRU Inspiration Centre in Duiven is het mogelijk om op vrijdag een persoonlijke afspraak te maken met onze productspecialist CV haarden. In onze showroom wordt niets verkocht, alles is erop gericht om je betrouwbaar en deskundig advies te geven.

 

Het assortiment

Het assortiment Green Design CV haarden biedt haarden van de merken DRU, Spartherm en Dik Geurts in de varianten gas inbouw, gas vrijstaand, hout inbouw en hout vrijstaand.

Gas inbouw (DRU)
Deze CV haarden zijn zeer geschikt voor kierdichte en goed geïsoleerde woningen. Opvallend is het zeer hoge rendement van deze haarden.

Gas vrijstaand (DRU)
Vrijstaande CV haarden kunnen eenvoudig worden geplaatst en geïnstalleerd en nemen relatief weinig ruimte in beslag.

Hout inbouw (Spartherm)
Deze inbouwhaarden zijn verkrijgbaar met een draaideur of een liftdeur. Je kunt zowel kiezen tussen fronthaarden als tweezijdige haarden voor nog meer vuurbeleving.

Hout vrijstaand (Dik Geurts)
De vrijstaande CV haarden van Dik Geurts bieden een tweetal oplossingen. Allereerst ligt de nadruk op het verwarmen van de woonruimte, daarnaast zijn er haarden die juist veel warmte afgeven aan het CV systeem. Zo is er altijd een haard verkrijgbaar die voldoet aan jouw wensen.

 

Bereken je voordeel met de calculator

Door de enorme keuze in CV haarden is het van belang een goede keuze te maken in het soort haard en CV systeem. Om tot de juiste keuze van een CV haard te komen zijn de volgende aandachtspunten van belang:

Brandstof
Kies je voor sfeer en gemak (CV haarden op gas) of voor een knisperend houtvuur (CV haarden op hout)

Technisch

Voor welke haard is jouw woning geschikt, wel of geen buffervat te gebruiken, enz.

Besparing
 
Jouw wensen en eisen bepalen welke haard voor jou een voordeel oplevert

Om je te helpen in de juiste keuze is er nu de ‘calculator’ waarbij je door het invullen van een aantal gegevens inzicht krijgt in de kosten en de opbrengst op langere termijn. Je wordt hierbij geadviseerd in de mogelijkheden afgestemd op jouw persoonlijke situatie.