Profielfoto van DRU
DRU
Ratio 8, 6921 RW Duiven
maandag
09:30 - 17:00
dinsdag
09:30 - 17:00
woensdag
09:30 - 17:00
donderdag
09:30 - 17:00
vrijdag
09:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

180 graden vuurzicht met de DRU Passo Eco Wave

Met de DRU Passo geniet je van een prachtig vuurzicht vanuit alle hoeken van de kamer.

DRU Passo Eco Wave

Het is heerlijk wegdromen bij de stoere, vrijstaande DRU Passo Eco Wave. Deze vrijstaande haard valt op door haar grote ronde glasraam. Hierdoor heb je vanuit elke hoek van de kamer zicht op het prachtige vuur. Door het gloei-effect onder de haard en de hoog gepositioneerde houtblokken is het vuur erg indrukwekkend. 

De ronde vorm én 180 graden vuurzicht zorgen ervoor dat de haard een prachtige eyecatcher in jouw interieur is. 

Verschillende kleuren
De DRU Passo Eco Wave is verkrijgbaar in maar liefst zes(!) verschillende kleuren. Het is een haard die bij elk interieur past, zo is er voor ieder wat wils. Ben je benieuwd in welke kleuren de haard verkrijgbaar is? Bekijk ze hier.

Een haard voor alle seizoenen
Door het Eco Wave systeem geniet je in elk seizoen van de DRU Passo! Met het Eco Wave systeem kan je zelf het vlammenpatroon bepalen en kan je het vermogen van de brander eenvoudig terugbrengen met behoud van een mooi vlambeeld. Hierdoor wordt het nooit te warm in de woonruimte.

Creëer je persoonlijke vlambeeld
Ben jij op zoek naar een haard die de voordelen heeft van een gashaard, maar het vuur van een houthaard? Zoek dan niet verder. De DRU Passo heeft een unieke brander waarmee je een vlambeeld kiest die bij jou past.

Ben je benieuwd naar onze andere gas, hout of elektrische haarden? Neem een kijkje op onze website.