Kalfire wint Iconic Award 2021: Innovative Interior

De Kalfire E-one is voor de derde keer in de prijzen gevallen, ditmaal bij de Iconic Awards! De designhaard wint de Iconic Award 2021: Innovative Interior.

Kalfire E-one wint Iconic Award 2021: Innovative Interior

De internationale designprijs "Iconic Awards: Innovative Interior" wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest innovatieve interieurproducten op het gebied van interieurontwerp en architectuur. De producten worden beoordeeld door een internationale jury bestaande uit vakkundige designondernemers. Het innovatieve karakter van de Kalfire E-one overtuigde de jury van de Iconic Awards en bekroonde de eerste elektrische haard van Kalfire als winnaar.

OVER DE ICONIC AWARDS
De Iconic Awards: Innovative Interior eren alleen de beste van de beste in de meubel en interieurdesign industrie. De competitie creëert een uniek platform voor netwerkende architecten, productontwerpers en vastgoedontwikkelaars om in contact te komen met de meubel en interieurdesign industrie. Productontwerpers van zo'n 20 landen schrijven zich in voor de awards.

OVER DE KALFIRE E-ONE

Achter de schermen werd er lange tijd hard gewerkt aan de allereerste innovatieve high-tech designhaard van Kalfire. De Kalfire E-one is een designhaard voor ieder interieur. Met deze unieke, elektrische haard zijn de mogelijkheden eindeloos. In iedere woning, op iedere plek kan deze haard worden geplaatst. Er is voor deze nieuwe haard geen rookkanaal nodig, geen brandstofaanvoer, geen speciale vaste opstellingsplek en geen onderhoud. 

In een wereld waar we steeds meer op onszelf zijn, zorgt vuur voor verbinding. Vuur dat veilig, toegankelijk en duurzaam is. Zodat we ook in de toekomst van vuur en verbinding kunnen genieten. Het is de ambitie van Beijko van Melick, directeur van Kalfire Fireplaces, om die verbinding te creëren. Het viel hem op dat mensen vaak opgaan in de drukte door een stressvolle baan, druk gezinsleven, het onderhouden van sociale contacten, noem maar op. In die hectiek heb je een rustpunt nodig, een moment om tot jezelf te komen en écht te kunnen ontspannen. Waar kan dat beter dan in je eigen vertrouwde omgeving? Nu kan dat ook in iédere omgeving, in iedere ruimte.