FOCUS geeft een nieuwe kijk op vuur HOLOGRAPHIK

Met de ERGOFOCUS HOLOGRAPHIK® blijft Focus een revolutie ontketenen op het gebied van vuur.

01 Juli 2022

Dit model, de eerste in een nieuwe serie, slaat nieuwe wegen in met een verbluffend realistisch holografisch vuur dat zintuiglijk genot, technologische innovatie en de tijdloze stijl van FOCUS haarden met elkaar verenigt. De ERGOFOCUS HOLOGRAPHIK®, 100% Made in France zoals alle FOCUS haarden, is voorzien van een technologie die zo uniek is, dat er een patent is aangevraagd voor de baanbrekende innovaties.

Een nieuwe beleving van vuur

Vuur is een basiselement voor de mens, dat nog steeds een centrale rol inneemt in ons moderne leven. Om dat te bewijzen, hoeft u alleen maar te kijken naar het succes van de boeiend verslavende video’s van brandende haarden die beschikbaar zijn op YouTube en Netflix!

Een haard creëert een gezellige ruimte met een bijna magnetische aantrekkingskracht en brengt mensen samen. Al meer dan 50 jaar doorbreekt Focus de conventies van de traditionele houthaarden. Nu luidt het een nieuw tijdperk in met het virtuele vuur. Een elektrisch vuur met een baanbrekend holografisch systeem, gekoppeld aan realistische keramische houtblokken om een 3D-effect van ongekend realisme te creëren. Een haard die op unieke wijze is aangepast aan de wereld en de leefruimtes van vandaag. De ERGOFOCUS HOLOGRAPHIK®, het eerste FOCUS-model met deze technologie, heeft een schouw die 80° kan draaien, zodat u vanuit elke hoek van het vuur kunt genieten.

Een vuur voor elk interieur

Of het nu gaat om een woning of een luxueus hotel, deze baanbrekende haard zonder brandstof kan overal worden geïnstalleerd en wordt bediend met een eenvoudige druk op de knop. Er is enkel een elektrische voeding nodig en het rookkanaal is alleen decoratief. Er zijn dus geen beperkingen om de haard aan te sluiten. Het rookkanaal kan aan alle plafondhoogtes worden aangepast. Al deze aspecten maken de ERGOFOCUS HOLOGRAPHIK® geschikt voor elk interieur, ook in appartementen.

Het gebruiksgemak is speciaal ontworpen voor contracten retailomgeving: gewoon een simpele aan/uit schakelaar op het toestel. Er zijn geen aanpassingen nodig. Geen ingewikkelde bedieningsinstructies, geen noodzaak om de afstandsbediening te gebruiken na de initiële set-up, geen toepassing die het moeilijk zou maken om te gebruiken. De ERGOFOCUS HOLOGRAPHIK® combineert zo succesvol een eenvoudige installatie en een eenvoudige bediening, dat het de perfecte haard is voor publieke ruimtes waar strenge veiligheidsnormen gelden zoals hotels, restaurants en winkels.

Een milieuvriendelijke haard

De bescherming van het milieu is een grote zorg voor ons allemaal. De voorschriften worden steeds talrijker en strenger. De traditionele haardsector vormt daarop geen uitzondering. Overal ter wereld beperken normen steeds meer het gebruik van hout en fossiele brandstoffen. Tegelijkertijd worden nieuwe en gerenoveerde gebouwen energie efficiënter, waardoor de behoefte aan verwarming afneemt. In deze context is de HOLOGRAPHIK® haard hét milieuvriendelijke antwoord voor wie wil genieten van vuur zonder enige uitstoot.

Praktische haard

- Ergofocus Holographik® is verkrijgbaar in zwart of wit
- Materiaal 3 mm staal
- Lengte van het rookkanaal kan worden aangepast aan de hoogte van het plafond
- Aansluiting via een eenvoudig stopcontact
- Aan/uit knop
- Stroomvoorziening 220V
- Opgenomen vermogen 26W
- Geen brandstof nodig en geen uitstoot
- Optioneel verwarmd rookkanaal (eind 2022 beschikbaar)
- Haard 80° draaibaar
- 3D vuureffect door holografisch scherm
- Geluid van knapperend haardvuur

Meer informatie: www.focus-creation.com

Reacties