Profielfoto van HAVÉ Verwarming
HAVÉ Verwarming
Website
Hullerpad 34, 6741 PA Lunteren
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 21:00
vrijdag
08:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Element4 elektrische haarden

Een smaakvolle uitstraling en gebruiksgemak staan in alle ontwerpen van Element4 centraal. Ook innovatie speelt hierbij een belangrijke rol.

De elektrische haarden van Element4

Element4 heeft recent een high-end serie met 15 elektrische haarden in hun assortiment opgenomen. Het gaat hierbij om de modellen Club, Elite en Ambiance die verkrijgbaar zijn als front, hoek of driezijdige haard. Deze elektrische haarden zijn, net als de gashaarden, voorzien van een realistische houtset en standaard voorzien van AR-glas. De haarden beschikken over een warmtevermogen van 1-2 kW, zijn voorzien van een thermostaat functie en het vlammenspel van deze haarden is dimbaar. Daarnaast zijn de haarden te bedienen via een app of via een (optioneel) touchpad.

De elektrische haarden van Element4 onderscheiden zich door een schitterend vlambeeld, ingebouwde verwarming, uiteenlopende inbouwmogelijkheden en een bijna onzichtbare glasplaat. Dit in combinatie met de laatste LED-technologie en de handige bediening van de app, is deze unieke haard een absolute innovatie in de branche van elektrische haarden.

5 redenen waarom een elektrische haard van Element4 écht iets voor u is!

Elektrische haard en inbouw zijn een topmatch
De elektrische haard van Element4 is perfect voor inbouw. De haard is een haard zoals de consument van Element4 gewend is, alleen dan op stroom i.p.v. gas. Ook qua design en vlambeeld komt de elektrische haard in de buurt van de gashaarden van Element4. De manier van inbouwen is nagenoeg hetzelfde, alleen hoeft er geen afvoerkanaal te worden aangelegd.

Een tv-meubel combineren met een elektrische haard
Veel mensen willen de twee sfeerelementen, de televisie en de haard, graag combineren. Bij een gashaard komen hierbij een aantal beperkingen kijken, wat niet geldt voor een elektrische haard. De aansluitingen zijn vaak al aanwezig en u hoeft geen rekening te houden met de afvoer of de warmte die van de haard afkomt.

De elektrische haard van Elemen4 geeft warmte
Vanzelfsprekend geeft de elektrische haard niet zo veel warmte af als een houtkachel of gashaard, maar het kan wel net even zorgen voor de extra behaaglijkheid. Als het warm genoeg is, kunt u de haard ook eenvoudig uitzetten.

Een bewuste keuze
Voor veel mensen is de keuze voor de elektrische haard een bewuste keuze. Zo kan het zijn dat zij hun gas verbruik willen beperken of volledig gasvrij willen leven. Als u zonnepanelen heeft of u van plan bent deze aan te schaffen, is de elektrische haard ook een aantrekkelijke optie. Daarnaast is het ook een duurzaam alternatief voor de gashaard en houtkachel.

Veel praktische voordelen
Misschien wel het belangrijkste voordeel is dat de elektrische haard geen rookkanaal nodig heeft. De haarden zijn eenvoudig te installeren en kosten alleen stroom. De elektrische haarden van Element4 worden standaard geleverd met een verwarmingsfunctie van 1 of 2 kW, wat dus zeer geschikt is als bijverwarming. Als u alleen behoefte heeft aan een sfeerhaard, kunt u de warmte ook uitschakelen. De elektrische haard verbruikt gemiddeld zo’n 10 tot 60 Watt, wat slechts 0,06 cent per uur kost.

Het assortiment bij HAVÉ
Element4 240E elektrisch front
Element4 240E elektrisch hoek
Element2 240E elektrisch driezijdig
Element4 Club 100 3/S elektrisch
Element4 Club 100 elektrisch front
Element4 Club 100 elektrisch tweezijdig
Element4 Club 150 3/S elektrisch
Element4 Club 150 elektrisch front
Element4 Club 150 elektrisch tweezijdig
Element4 Club 240E 3/S elektrisch
Element4 Club 240E elektrisch front
Element4 Club 240E elektrisch tweezijdig
Element4 Club 80H 3/S elektrisch
Element4 Club 80H elektrisch front
Element4 Club 80H elektrisch tweezijdig
Element4 Ovation E elektrische haard