Profielfoto van HAVÉ Verwarming
HAVÉ Verwarming
Website
Hullerpad 34, 6741 PA Lunteren
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 21:00
vrijdag
08:00 - 21:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Cocoon Fires bio-ethanol haarden

Cocoon Fires creëert stijlvolle milieuvriendelijke bio-ethanol haarden ontworpen in Peru.

Cocoon Fires

Cocoon fires is in 2007 opgericht door de bekende Peruaanse ontwerper Federico Otero. Deze ontwerper is vooral bekend van het inrichten van huizen voor bekende mensen en het ontwikkelen van horloges voor Tag Heuer. Hij heeft ook gewerkt voor onder andere de Vogue, Interior Design Magazine en de CNN. Afgelopen jaar heeft hij nog een belangrijke Duitse design prijs gewonnen voor zijn ontwerp van Cocoon Fires.

De nieuwe 2.0 Brander

De nieuwe 2.0 brander van Cocoon Fires beschikt naast de unieke standaard eigenschappen nu ook over een zuinigere verbranding met een hogere prestatie. Daarnaast heeft de brander nu ook een strakker uiterlijk, omdat de brander in het omhulsel is verwerkt. U kunt eenvoudig de brander openen en deze vullen met de bio-ethanol brandstof. U heeft hiervoor geen rookgasafvoer nodig omdat de brandstof volledig verbrand in de milieuvriendelijke brander. Geniet van echt vuur zonder rook!

Design

De haarden van Cocoon Fires zijn stijlvol en compact. Dit maakt het mogelijk om ze overal te plaatsen. Zo kan de Aeris aan het plafond hangen en hangt de Vellum aan de muur. De Aeris is ook nog multi-inzetbaar zo is hij ook te gebruiken als champagne houder.

Bio-ethanol

Deze kachels branden op bio-ethanol. Dit zorgt ervoor dat ze geurloos en rookloos branden. Dat zorgt er weer voor dat ze geen rookafvoerkanaal nodig hebben en je ze dus overal neer kan zetten. Als u meer over bio-ethanol wilt weten kunt u altijd een kijkje nemen in ons kenniscentrum.

Het assortiment bij HAVÉ

Cocoon Fires Vellum
Cocoon Fires Terra
Cocoon Fires Pedestal
Cocoon Fires Aeris

Benieuwd hoe de bio-ethanol haarden van Cocoon Fires branden?

Kom naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming en bewonder ons assortiment van Cocoon Fires bio-ethanol haarden zelf!