Nestor Martin houtkachels

Nestor Martin heeft houtkachels van nostalgisch tot modern, maar ze zijn allemaal tijdloos en evenwichtig.

Het ontstaan van een Nestor Martin: een verhaal op zich

De kachels van Nestor Martin zijn niet ontstaan door een ingeving. Nee, hier ligt een historie van meer dan 150 jaar aan ten grondslag. Bij de Spaanse fabrikant is het oude ambacht behouden en worden er innovatieve technieken toegepast. Dat maakt de kachels van het merk zo uniek.

Nog wordt het dampend gietijzer bij een temperatuur van 1500 celcius bedwongen in matrijzen. Nog steeds zijn het vakmensen die de kachels met de hand bewerken. Nog steeds zijn het strenge kwaliteitsnormen die getoetst én overtroffen moeten worden. Net als vroeger!

Al meer dan anderhalve eeuw is Nestor Martin continu aan het nadenken hoe zij hun kachels kunnen verbeteren, vernieuwen en doorontwikkelen. Voortbordurend op bewezen technologieën, trouw aan de filosofie van het merk. Dat is terug te zien aan de designs van de verschillende modellen. Van nostalgisch tot modern, maar ze zijn allemaal tijdloos en evenwichtig.

Door de uitgebalanceerde ontwikkeling van haar kachels heeft Nestor Martin een unieke positie gekregen. Qua exclusiviteit zit Nestor Martin met haar kachels aan de top van de markt, qua prijsstelling zijn de kachels betaalbaar voor een brede doelgroep. Wie je ook bent, de kachels van Nestor Martin zijn er voor iedereen.

WOODBOX® TECHNOLOGY

De haarden en kachels van Nestor Martin combineren het gemak van een eenvoudige bediening met efficiëntie. Brullende of dansende vlammen, het is makkelijk om zelf het vlammenspel van het toestel te regelen. Het is zelfs mogelijk om Nestor Martin houtkachels met Woodbox® technologie te bedienen met een afstandsbediening. Zo bedient u de luchttoevoer eenvoudig vanuit uw luie stoel. Deze afstandsbediening is voorzien van een thermostaat die de warmte van de kachel kan reguleren naar de, door u zelf, ingestelde temperatuur.