Partner

HAVÉ Verwarming BV

HAVÉ Verwarming BV in Lunteren is groothandel en importeur van diverse kachel en haardenmerken alsmede afvoermaterialen die we leveren via de diverse vakhandel. Deze staan opgesteld in ons 1200m2 grote Experience Center. Elke dag staan er professionele adviseurs voor u klaar om u te helpen bij de keuze van een gewenste haard, of het nu om uw hoofdverwarming gaat of om een heerlijke sfeerhaard.

MEER TONEN

Charlton & Jenrick elektrische haard

Van multibrandstof kachels tot elektrische haarden.Wat u ook zoekt, Charlton & Jenrick is een naam waarop u kunt vertrouwen

De elektrische haarden van Charlton & Jenrick

Charlton & Jenrick  elektrische haarden  zijn zorgvuldig ontworpen voor een ieders smaak.

Elektrische haarden zijn steeds lastiger te onderscheiden van hout- en gaskachels. De elektrische haarden van Charlton & Jenrick branden, door het gepatenteerde 3D ECOflame vlammenspel, nog realistischer. Bij de haarden van C&J wordt dat gecombineerd met een realistisch branderbed en de keuze uit extra mogelijkheden om de kachel zo het beste bij u te laten passen. Ook kunt u ervoor kiezen om de elektrische kachel op een houtvak te plaatsen of er een (sier) rookafvoer op te plaatsen. Natuurlijk alles in de kleur van de kachel. 

Als u nog niet warm bent geworden van de aanblik van het echte elektrische vuur dan kunt u ook nog, door middel van de afstandsbediening, de verwarming van deze haard aanzetten. U heeft met deze elektrische kachel de beschikking over drie standen. U kunt hem natuurlijk uit laten staan en hij kan 1kW of 2kW aan warmte geven.

Op dit moment heeft C&J twee vrijstaande elektrische haarden beschikbaar. Alleen qua uiterlijk zijn ze wat afwijkend. De Fireline FP Heeft wat meer rechte vormen waar de Fireline FX Gebruikt maakt van wat rondingen. Dus voor ieder wat wils!

Voordelen van een Charlton & Jenrick elektrische haard

1. Los realistisch uitziend vuurbed

2. Natuurgetrouw vlameffect dankzij de 3D Ecoflame technologie 

3. Volledige afstandsbediening met ingebouwde timers en thermostaten

4. Ontworpen om in te bouwen in een (sier)schouw

5. Mix en match zodat de elektrische haard het beste bij uw kamer past

6. Vrij om het vuur te plaatsen waar elektrische voeding is

7. Verschillende warmte instellingen

8. Uiterst lage energie LED verlichte vlammen die slechts 4W verbruiken

9. Eenvoudig onderhoud

10. Keuze uit omlijstingen en randen in koper, zwart en chroom

11. Ecoflame vlam-energie verbruikt 95% minder dan conventioneel vuur, en 75% minder dan een laag-energie elektrische haard

3D Ecoflame

Door de technologie van de 3D Ecoflame worden er ultra-realistische vlameffecten gecreëerd. Ze zijn ontworpen om het uiterlijk en hetzelfde gevoel van echt vuur te geven. Er zijn een reeks 3D Ecoflame-vuren beschikbaar in een diverse kleuren en uitrustingen. 

 

Meer lezen over
'Charlton & Jenrick elektrische haard'?

meer van deze professional

Olsberg houtkachels

Al jaren voldoet Olsberg aan de wensen en behoeften van...

Nestor Martin houtkachels

Nestor Martin heeft houtkachels van nostalgisch tot mod...

Edilkamin pelletkachels

HAVÉ Verwarming heeft een uitgebreid assortiment schit...

Toon alle 11 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.