Eco2all B.V.

Partner

Eco2all CV-haard

Zeer fraaie cv-haard van Rokossa

Duitse degelijkheid, gecombineerd met een strak design.

Rokossa CV-haarden bieden het comfort en stookplezier wat daarbij hoort. De eenvoudige bediening zorgt voor een aangename sfeer en veel stook plezier. De verbranding is zeer goed met een hoog rendement en een lage uitstoot. Rokossa biedt deze kwaliteit in de vrijstaande- én inbouwhaarden.

Goede CV-haarden waren er al maar Rokossa heeft de details afgerond waardoor de haarden langer mee gaan, een lagere fijnstof geven, een hoger gebruiksgemak bieden en eenvoudig kunnen worden aangesloten. Op de vrijstaande CV-haarden kan de CV aangesloten worden op zowel de onder- als de achter zijde van de haard. Alle aansluitingen inclusief ontluchter zijn naar beneden geplaatst en zijn via de voorkant bereikbaar. Een hendel aan de achterkant van de kachel bepaalt of de rookgassen naar de warmtewisselaar gaan of niet. Dit zorgt voor een goede verwarming door de kachel en een hoge opbrengst van de warmtewisselaar. Een dubbele keerschot zorgt voor een optimale verbranding als de klep open staat. De haarden zijn voorbereid op externe luchttoevoer.

Rokossa biedt standaard een pomp indicator op zijn haarden. Op het moment dat de pomp draait en u dus aan het besparen bent licht het logo op.

Rokossa haarden zijn voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen. De koeling gaat open bij 95 graden watertemperatuur. Het systeem en de warmtewisselaar zijn zo ontwikkeld dat er ook nog een natuurlijke circulatie in de kachel plaatst vind. Hierdoor is de temperatuur verdeling tussen boven en onder beter wat de duurzaamheid van de kachel verbetert.

Specificaties Rokossa RG3

Brandstof: Hout
Vermogen: 14.7 kW waarvan 8,4 kW naar het water
Rendement: 82%
Schoorsteentrek: 8 pa
Keuring: Din / EN 13229
Gewicht: 380 kg
Afvoer: ø 180 mm
Kenmerken: – Deur links en deur rechts mogelijk
– Modern design.
– Zelfsluitende deur met keramisch glas.
– Ingebouwde verbrandingslucht regeling.
Afmetingen: Hoogte: 1800mm
Breedte: 1000mm
Diepte: 720mm
garantie: 5 jaar
Prijs: Op aanvraag

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek onze website: www.eco2all.nl

MEER VAN DIT BEDRIJF

Arte Jolly pelletkachel

De Eco2all Techna (CV) pellet kachel is zeer geschikt voor duurzaam ve...

Smart cv-pelletkachel

Smart pelletkachel heeft een zeer hoog rendement. Bespaar dankzij snel...

Techna Jolly Mec

Techna Jolly Mec: cv pelletkachel. Nu mooie aanbieding. Tot 40% kortin...