De Trimline 100E Solus Corner elektrische haard

Elke kant is de juiste kant

Niet te groot, niet te klein, maar precies goed. De Trimline 100E Solus Corner elektrische haard biedt een extra dimensie. En het mooie is dat het vrijwel overal in huis past.

Zoek je naar een ruime landschapshaard zonder dat je veel kostbare ruimte hoeft op te geven? De Trimline 100E Solus front is de perfecte keuze. Deze haard past in elk interieur en voegt met één druk op de knop direct een vleugje luxe toe.

Stel je voor hoe deze panoramische haard jouw huis verrijkt! Denk aan alle heerlijke avonden die je rond deze haard zult beleven. Het ontwerp is prachtig en de ervaring zal buitengewoon zijn. Deze opvallende haard voegt een unieke sfeer toe aan elke kamer.

Verrijk de sfeer rondom het vuur en breng deze naar de kamer met een Solus Ambient Lighting Set, waarmee je een extra interactieve dimensie aan de omgeving kunt toevoegen. Deze aanvullende verlichting biedt 15 kleurmodi en kan worden afgestemd via de afstandsbediening van het apparaat of rechtstreeks via je smart-device.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website. Uiteraard kun je ons ook volgen op Facebook. Je bent natuurlijk ook welkom bij één van onze verkooppunten.