De Trimline 140 Panoramic extra breed uitgevoerde gashaard

Het vlambeeld is zeer realistisch en kan niet worden onderscheiden van een echt houtvuur

Trimline 140 Panoramic

De Trimline 140 Panoramic is een unieke gesloten gashaard met drie zijden. Of hij nu strak wordt ingebouwd of gecombineerd met een plateau, hij vormt altijd een harmonieus geheel met je interieur. De brander creëert een realistisch vlammenbeeld dat niet te onderscheiden is van een echt haardvuur.

Trimline

Deze unieke gesloten gasinbouwhaarden kunnen volledig worden geïntegreerd in een wand of bouwkundige constructie. Het speciale 'frameless' ontwerp zorgt voor een bijna onzichtbare afwerkrand, wat resulteert in een zeer fraaie en strakke afwerking. Je krijgt het gevoel van een moderne open haard met de efficiëntie van een gesloten verbrandingssysteem. Deze haarden passen in vele interieurs, of het nu modern, klassiek is of in combinatie met een schouw. Het vlambeeld is zeer realistisch en kan niet worden onderscheiden van een echt houtvuur.

Meer informatie

Voor meer informatie zoals de specificaties van de Trimline 140 Panoramic bezoek ook eens onze website. Uiteraard kun je ons ook volgen op social media. Je bent natuurlijk ook welkom bij één van onze dealers.