Trimline 130E Solus Corner elektrische haard

Haard van een ander niveau

Als je op zoek bent naar een elektrische haard die de aandacht trekt en een prominente plek in jouw ruimte inneemt, dan is de Trimline 130E Solus Corner het einde van je zoektocht! Een echte upgrade voor je kamer.

Ben je op zoek naar iets extra's? Een vleugje extra elegantie of een haard met een breder profiel? De Trimline 130E Solus Front voegt zeker wat extra plezier toe! Ontdek hoe luxueus jouw huis kan aanvoelen met deze haard.

Elegantie binnen handbereik. Droom je van een panoramische haard? Dan is de Trimline 130E Solus Panoramisch perfect voor jou! Geniet van gezellige avonden met vrienden en familie. Met deze extra brede elektrische haard heb je alles wat je hartje begeert.

Creëer een nog warmere sfeer rond het vuur en breng het naar de kamer met een Solus Ambient Lighting Set, waarmee je een extra interactieve dimensie aan de omgeving kunt toevoegen. Deze aanvullende verlichting biedt 15 kleurmodi en kan worden afgestemd via de afstandsbediening van het apparaat of rechtstreeks via je smart-device.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website. Uiteraard kun je ons ook volgen op Instagram. Je bent natuurlijk ook welkom bij één van onze verkooppunten.