Trimline 55XH Front inbouwhaard

om nog een betere sfeerervaring te creëren

Met deze hogere haard hoef je niet verder te zoeken naar een eyecatcher. Deze haard is dé wow-factor in jouw interieur. Geniet van de vlammen die dansen boven de brandende stammen. Door zijn imposante voorkomen zul je nooit meer een andere haard willen.

De Trimline 55XH is ook verkrijgbaar als tunnelhaard, voor nog meer mogelijkheden in jouw ruimte.

Standaard wordt deze haard geleverd met een branderbed van gekloofde houtstammen en een dubbele brander. Optioneel kun je kiezen voor een ingebouwd LED-bed om de sfeerervaring nog verder te verbeteren. Daarnaast wordt de Ecomax afstandsbediening meegeleverd en heb je de mogelijkheid om de Wi-Fi module toe te voegen. Ontdek hier alle maatwerkmogelijkheden.

Geniet van de warme sfeer, zelfs wanneer het vuur gedoofd is, met ons optionele LED-gloeibed. Dit bed biedt een prachtig smeulend haardvuureffect dat nauwelijks van echt te onderscheiden is! Zelfs wanneer de haard niet in gebruik is, zorgt dit gloeibed voor een mooie ambiance. De intensiteit van het gloeibed kan eenvoudig worden aangepast met de afstandsbediening of de WiFi-app. Dompel jezelf onder in het heerlijke nagenieten van de warme gloed.

Ervaar het ware 'open haard gevoel' dankzij ontspiegeld glas. Er bevindt zich niets tussen jou en de vlammen, alleen een bijna onzichtbaar laagje glas. Zo ontstaat de ultieme haardbeleving, waarbij het vuur helder straalt als nooit tevoren en de glasplaat niet langer fungeert als spiegel. Bekijk zelf het verschil en laat je onderdompelen in de magie van een vuur dat vrijuit kan branden.


Met de vele opties aan achterwanden is iedere setting binnen handbereik. Creëer zelf de sfeer die jouw haard uitstraalt. Word de regisseur van het design, zowel van jouw haard als van de hele kamer. Onze achterwanden zijn zorgvuldig samengesteld om perfect te passen bij ieder interieur. Bekijk al onze achterwanden en laat je inspireren.

Download hier de brochure 

Meer informatie
Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website. Uiteraard kun je ons ook volgen op Facebook. Je bent natuurlijk ook welkom bij één van onze dealers.