De stille speksteen pelletkachel Revo II 8 kW maakt het een opvallende keuze.

Prachtig als een kunstwerk, in witte natuursteen of speksteen


Verkrijgbaar in zowel speksteen als witte natuursteen, biedt de Revo II 8 kW dezelfde warmteopslag die urenlang zal blijven stralen. De bediening is zeer eenvoudig dankzij het handige kleurenscherm. U kunt de kachel regelen op vermogen (van 0 tot 100 procent) of op temperatuur. Met behulp van het tijdschema kunt u instellen wanneer de kachel aan- en uit moet gaan en welke temperatuur gewenst is, net als een moderne kamerthermostaat. Dit alles inclusief de ambiance en gezelligheid van de sfeervolle vlam.

Indien gewenst kan deze kachel worden bediend via een app. Standaard is de kachel uitgerust met kinderbeveiliging en oververhittingsbeveiliging. De kachel verwarmt ruimtes tot 220m3 of 88m2.

Rika Oostenrijk is een echt familiebedrijf waar iedere kachel met trots wordt gebouwd. Er worden alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt, voornamelijk uit Oostenrijk en bijna altijd binnen de EU.

De kracht van Rika ligt in het kachellichaam dat is opgebouwd uit gietijzer. Dankzij de hoge temperatuurbestendigheid van gietijzer is er geen ventilator nodig om de kachel te koelen, wat uitzonderlijk is voor een pelletkachel. De warmte verlaat de kachel op natuurlijke wijze, vergelijkbaar met een klassieke radiator, waardoor een Rika pelletkachel fluisterstil is. Daarnaast zorgt de pelletvoorraad van maximaal 39 kilo ervoor dat deze kachel lange tijd autonoom kan werken.