Stille Rika Sono ondiepe pelletkachel 25KG pelletvoorraad

Een stil wonder in elke kamer in het zwart, witte natuursteen of speksteen

Compact en esthetisch - met zijn krachtige, vurige karakter toont de SONO zijn ware grootheid.
De SONO imponeert met zijn ruimtebesparende afmetingen en uitmuntend design. Ondanks zijn compacte constructie biedt hij alle RIKA-functies, zoals het grote pelletreservoir, het automatische kantelrooster met asverwijdering, het touchdisplay en nog veel meer. De Rika Sono staat bekend om zijn schitterende, rustige vlammen.

Indien gewenst kunt u WIFI toevoegen, zodat u de kachel ten alle tijden kunt bedienen via computer, mobiele telefoon of tablet. Ook is het mogelijk om de kachel te koppelen aan een thermostaat, u kunt dan eenvoudig de gewenste temperatuur kiezen. Wist u trouwen dat Rika bekend staat om zijn kachelruiten die schoon blijven?

Rika Oostenrijk is een echt familiebedrijf. Met trots wordt iedere kachel gebouwd. Hiervoor worden alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt, voornamelijk uit Oostenrijk en bijna altijd binnen de EU. De kracht van Rika is het kachellichaam dat is opgebouwd uit gietijzer. Omdat gietijzer tegen hoge temperaturen bestand is, hoeft er geen ventilator aanwezig te zijn om de kachel te koelen. Dit is uitzonderlijk voor een pelletkachel. De warmte verlaat op natuurlijke wijze de kachel. Zie het als een klassieke radiator, die is net zo stil als een Rika pelletkachel. Een Rika is dus een fluisterstille pelletkachel, bovendien krijg je een goede verspreiding van de warme lucht in je woonkamer.

Kijk op www.rika.nl,  bekijk de opties en stel zelf je kachel samen via de configurator!