Domo Back:Stille pelletkachel en oven in 1

Professionele bakkerijapparatuur.


Het veelzijdige apparaat combineert moeiteloos pelletverwarming met hoogwaardig bakken.
Bereik perfecte bakresultaten zonder moeite met de nieuwe DOMO BACK. De integratie van de bekroonde pelletkachel DOMO met de oven BACK biedt niet alleen alle voordelen van pelletverwarming, maar zorgt ook voor gecontroleerde bakprocessen met zijn individuele temperatuurregeling van het ingebouwde bakvak via het touchdisplay, precies zoals het recept voorschrijft. DOMO BACK is uitgerust met Dynamic Air Regulation, optioneel RIKA FIRENET en RIKA VOICE, en werkt fluisterstil. Als MULTIAIR-variant kan het zelfs tot twee andere ruimtes verwarmen.

Het veelzijdige apparaat combineert moeiteloos pelletverwarming met hoogwaardig bakken. Bereik perfecte bakresultaten zonder moeite met de nieuwe DOMO BACK. De integratie van de bekroonde pelletkachel DOMO met de oven BACK biedt niet alleen alle voordelen van pelletverwarming, maar zorgt ook voor gecontroleerde bakprocessen met zijn individuele temperatuurregeling van het ingebouwde bakvak via het touchdisplay, precies zoals het recept voorschrijft. DOMO BACK is uitgerust met Dynamic Air Regulation, als MULTIAIR-variant kan het zelfs tot twee andere ruimtes verwarmen.

 

Indien gewenst kunt u WIFI toevoegen, zodat u de kachel ten alle tijden kunt bedienen via computer, mobiele telefoon of tablet. Ook is het mogelijk om de kachel te koppelen aan een thermostaat, u kunt dan eenvoudig de gewenste temperatuur kiezen. Wist u trouwen dat Rika bekend staat om zijn kachelruiten die schoon blijven?

Rika Oostenrijk is een echt familiebedrijf. Met trots wordt iedere kachel gebouwd. Hiervoor worden alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt, voornamelijk uit Oostenrijk en bijna altijd binnen de EU. De kracht van Rika is het kachellichaam dat is opgebouwd uit gietijzer. Omdat gietijzer tegen hoge temperaturen bestand is, hoeft er geen ventilator aanwezig te zijn om de kachel te koelen. Dit is uitzonderlijk voor een pelletkachel. De warmte verlaat op natuurlijke wijze de kachel. Zie het als een klassieke radiator, die is net zo stil als een Rika pelletkachel. Een Rika is dus een fluisterstille pelletkachel, bovendien krijg je een goede verspreiding van de warme lucht in je woonkamer.