Inbouwhaarden: Tijdloos en praktisch!

Inbouwcassette met pelletvoorraad van 22KG aan voorkant kachel

De Rika Interno is een inbouwpelletkachel die perfect past in de stookopening van een bestaande open haard. Met zijn tijdloze design voegt deze inzethaard een vleugje stijl toe aan elk interieur. Het geïntegreerde touchscreen display maakt de Interno gemakkelijk programmeerbaar, met individuele tijdinstellingen en vermogensregeling. Met een nominaal vermogen van 7 kW kan deze inbouwpelletkachel ruimtes tot 160 m³ verwarmen.

Dankzij het ladesysteem kan het jaarlijkse onderhoud van de kachel eenvoudig worden uitgevoerd zonder de kachel te hoeven demonteren. Met een pelletvoorraad van 22 kg biedt de kachel een autonomie van ongeveer 40 uur. De grote pelletvoorraad kan vanaf de voorkant worden bijgevuld, zelfs tijdens het branden van de kachel, zonder dat deze eerst uitgeschakeld en naar buiten geschoven hoeft te worden. Het slimme ontwerp, het grote venster dat volledig open kan worden geklapt en het soepel lopende ladesysteem maken het jaarlijkse onderhoud een fluitje van een cent.

Rika, gevestigd in Oostenrijk, is een echt familiebedrijf dat trots is op elk gebouwd product. Alleen materialen van de hoogste kwaliteit, voornamelijk afkomstig uit Oostenrijk en bijna altijd binnen de EU, worden gebruikt voor de fabricage van hun kachels.

VERGELIJKING VAN KACHELS
Hier kunt u drie kachels naar keuze met elkaar vergelijken op vlak van grootte, vermogen, uitvoering en technische gegevens. Kachels selecteren