De Rika Lavita houtkachel met 150KG speksteen

Een krachtige houtkachel uit de Oostenrijkse bergen.

De Rika Lavita houtkachel combineert compactheid met indrukwekkende eigenschappen, vooral dankzij de 150 kg speksteen die in de fabriek wordt gemonteerd. Deze kachel staat bekend om zijn vermogen om lang nadat het vuur gedoofd is, warmte af te blijven geven. De ruime brandkamer biedt plaats aan zelfs grotere houtblokken (maximaal 40 cm).

Het vlammenspel van de Lavita is vol en mooi, goed zichtbaar door de ruit die nauwelijks schoongemaakt hoeft te worden. Met een vermogen van 10 kW kan deze kachel enorme ruimtes van 260 m³ of 104 m² verwarmen.

Met de eenvoudige luchtbediening RLS kun je moeiteloos zorgen voor optimale prestaties van de kachel. Bovendien heeft de Lavita een A+ label, wat wijst op zijn efficiëntie.

Rika is een Oostenrijks familiebedrijf met 70 jaar ervaring, waarbij elke kachel met de hand en met precisie wordt geproduceerd. Ons netwerk van dealers verdeelt onze hout-, pellet- en combikachels binnen Nederland. Let op: niet elke dealer biedt houtkachels aan, dus informeer vooraf om teleurstelling te voorkomen.

Specificaties
Breedte 57,8
Diepte 47,1
Hoogte 115,6

VERGELIJKING VAN KACHELS
Hier kunt u drie kachels naar keuze met elkaar vergelijken op vlak van grootte, vermogen, uitvoering en technische gegevens. Kachels selecteren

Volg ons ook op Instagram