Ronde Houtkachel Swing

De klassieke ronde vorm is op een eigentijdse wijze geïnterpreteerd.

Het grote panoramavenster biedt een perfect zicht op het vuur. De houtkachel SWING is volledig vrij van hoeken en randen. De volledig ronde constructie geeft de kachel een dynamische en elegante uitstraling. Om de moderne interpretatie van de houtkachel te versterken, heeft RIKA alle bedieningselementen en handgrepen subtiel verborgen. Het vlammenspel wordt prachtig weergegeven door het grote panoramavenster.   

Optioneel is deze kachel verkrijgbaar met Rikatronic 4. Dit wilt zeggen dat de kachel automatisch de luchtregeling regelt. Altijd de juiste hoeveelheid zuurstof zorgt voor minder houtverbruik, minder uitstoot en minder werk. Bovendien kan deze kachel automatisch voor u het hout aansteken, op het door u ingestelde tijdstip.

Rika is een authentiek Oostenrijks familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat. Elke kachel wordt met de hand gebouwd, met aandacht voor elk detail en met alleen de hoogste kwaliteitsmaterialen. Voor meer informatie kunt u de configurator op de website gebruiken of contact opnemen met uw Rika-dealer. Let op: niet elke dealer verkoopt houtkachels.

 Voor meer informatie volg ons op Facebook en bezoek onze website.