Alumo Houtkachel met 125KG speksteen

Houtkachel in speksteen of witte natuursteen

Optimale comfort. Met zijn twee natuursteenvarianten biedt ALUMO niet alleen een aantrekkelijke uitstraling, maar zorgt ook voor langdurige warmteopslag. ALUMO brengt een gezellig gevoel van geborgenheid in elk huis. Zijn zeer efficiënte kwaliteitsverbrandingskamer zorgt voor een aangename warmte.

De natuursteen geeft de kachel niet alleen een unieke look, maar zorgt ook voor een fijne stralingswarmte.
Deze kachel is verkrijgbaar in witte natuursteen of speksteen

Dankzij het grote venster heeft u een optimaal zicht op het vuur. U kunt voor de natuurstenen mantel kiezen uit speksteen of witte natuursteen. Wilt u een modernere kachel, dan is er ook een mogelijkheid om het speksteen in het zwart te laten spuiten. De kachel op door zijn sobere design, dat perfect past in de meest uiteenlopende interieurs.

De hoeveelheid speksteen van onze houtkachel verschilt van model tot model. U mag rekenen op minimaal 125 kg aan steen. Deze kachel kan dus uren zijn warmte afgeven, nadat de kachel is gedoofd.

Bent u geïnteresseerd in een kachel die na het branden zijn warmte afgeeft, maar verkiest u de uitstraling van een moderne houtkachel zonder steen die zichtbaar is? Kies dan voor de Connect Wood (zie afbeelding 4). Hier wordt de steenmassa omkaderd door modern zwart plaatwerk.

Wilt u meer informatie? Vraag de brochure aan of kijk op https://www.rika.nl/stoves/woodburning

Volg ons op Facebook & Instagram.