De pellet inzethaard Rika Interno

De perfecte vervanging van een houtcassette

De pellet inzethaard Rika Interno

De Rika Interno is een inbouw pelletkachel die perfect past in de stookopening van een bestaande open haard. Met zijn tijdloze design voegt deze inzethaard een stijlvol element toe aan elk interieur. Het geïntegreerde touchscreen display maakt de Interno zeer gebruiksvriendelijk en programmeerbaar, met individuele tijdinstellingen en vermogensregeling.

Met een nominaal vermogen van 7 kW kan deze inbouw pelletkachel ruimtes tot 160 m³ verwarmen. Het handige ladesysteem maakt jaarlijks onderhoud mogelijk zonder dat de kachel gedemonteerd hoeft te worden. Met een pelletvoorraad van 22 kg biedt deze kachel een autonomie van ongeveer 40 uur. Dankzij de toegankelijke vulopening aan de voorkant kan de pelletvoorraad zelfs bij brandende kachel worden bijgevuld, zonder de kachel uit te schakelen of naar buiten te hoeven schuiven. Het slimme ontwerp, het grote venster dat volledig open kan klappen en het soepele lade mechanisme maken jaarlijks onderhoud een fluitje van een cent.

Rika Oostenrijk is een echt familiebedrijf. Met trots wordt iedere kachel gebouwd. Hiervoor worden alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt, voornamelijk uit Oostenrijk en bijna altijd binnen de EU. De kracht van Rika is het kachellichaam dat is opgebouwd uit gietijzer. Omdat gietijzer tegen hoge temperaturen kan, is er geen ventilator nodig om de kachel te koelen. Dit is uitzonderlijk voor een pelletkachel. De warmte verlaat op natuurlijke wijze de kachel. Zie het als een klassieke radiator, die is net zo stil als een Rika pelletkachel. Een Rika is dus een fluisterstille pelletkachel, bovendien krijgt u een goede verspreiding van de warme lucht in uw woonkamer.

Meer informatie

Bezoek voor meer informatie en/of andere modellen ook eens onze website. Uiteraard zijn er diverse modellen ook bij onze dealers te bezichtigen.