De Rika Filo 8KW stille pelletkachel zorgt voor een prachtig vlammenspel

Een fluisterstille pelletkachel van RIKA met tenminste 26KG pelletvoorraad

De Rika Filo pelletkachel, is instelbaar met een vermogen tussen 2.5 en 8 kW, beschikt over een touchscreen en een extra brede branderkom, wat zorgt voor een prachtig vlammenspel. Geschikt voor het verwarmen van ruimtes van 50 tot 210 m³. De zijpanelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Deze pelletkachel is ook verkrijgbaar met een bovenafvoer. Met een maximale pelletvoorraad van 40 kg.

Specificaties
Breedte 520
Diepte 585
Hoogte 1070

Rika Oostenrijk is een echt familiebedrijf. Met trots wordt iedere kachel gebouwd. Hiervoor worden alleen materialen van de hoogste kwaliteit gebruikt, voornamelijk uit Oostenrijk en bijna altijd binnen de EU. De kracht van Rika is het kachellichaam dat is opgebouwd uit gietijzer. Omdat gietijzer tegen hoge temperaturen kan, is er geen ventilator nodig om de kachel te koelen. Dit is uitzonderlijk voor een pelletkachel. De warmte verlaat op natuurlijke wijze de kachel. Zie het als een klassieke radiator, die is net zo stil als een Rika pelletkachel. Een Rika is dus een fluisterstille pelletkachel, bovendien krijgt u een goede verspreiding van de warme lucht in uw woonkamer.

Meer informatie
Bezoek voor meer informatie en/of andere modellen ook eens onze website. Uiteraard zijn er diverse modellen ook bij onze dealers te bezichtigen. Je kunt ons ook volgen op Instagram voor meer inspiratie.