Rika Nex - De meest populaire Rika houtkachel met 130KG steenmassa

verkrijgbaar met speksteen of witte natuursteen.

De Rika Nex 8 kW is de absolute topper in het Rika houtassortiment. Zijn tijdloze vorm, warmteopslag en beschikbare kleuren in speksteen of witte natuursteen maken hem ideaal voor talloze gezellige winteravonden.

Gebouwd met gietijzer, heeft de kachel een deur die ook volledig uit gietijzer bestaat, met een groot raam om van het vuurspel te genieten. Met droog en schoon hout is het raam bijna zelfreinigend. Zowel speksteen als witte natuursteen bieden dezelfde stralingswarmte. Met een massasteen van 130 kilo straalt de kachel urenlang warmte uit.

U kunt kiezen voor een boven- of achteraansluiting bij uw bestelling. De luchttoevoer is standaard handmatig te regelen met een hendel onder de kacheldeur.

Optioneel is de kachel uit te rusten met Rikatronic 4, die automatisch de luchtregeling regelt op basis van de temperatuur in de brandkamer. Dit systeem kan tot 50% hout besparen*, zorgt voor een schonere verbranding en een schonere ruit, en vermindert overlast voor omwonenden. U kunt de kachel ook automatisch laten starten door het gewenste tijdstip in te stellen en het hout en een aanmaakblokje te plaatsen.

Rika is een authentiek Oostenrijks familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat. Elke kachel wordt met de hand gebouwd, met aandacht voor elk detail en met alleen de hoogste kwaliteitsmaterialen. Voor meer informatie kunt u de configurator op de website gebruiken of contact opnemen met uw Rika-dealer. Let op: niet elke dealer verkoopt houtkachels.

Hebben wij uw interesse gewekt? Vind meer info op onze website: www.rika.nl
Hier vindt u ook onze verkooppunten. Let op, niet iedere winkel verkoopt ook houtkachels van Rika. Per dealer staat vermeld of u hier Hout en/of pelletkachels kunt vinden.

Wilt u meer informatie? Vraag dan de brochure aan!

Volg ons op Facebook en Instagram.