Foto: de-zon-kado-1

DeZonKado.nl: geef zonnepanelen cadeau

Zonnepanelen voor verjaardag, jubileum of bruiloft via cadeaubon platform: cadeau geven nieuwe stijl met DeZonKado.nl.

DeZonKado.nl is er voor iedereen die een eigen zonnesysteem wenst of de voordelen van zonnestroom wil schenken. DeZonKado.nl is een cadeaubon platform bedoeld voor mensen die iets te vieren hebben - van verjaardag of jubileum, tot huwelijk of kerstavond met familie - maar een beetje genoeg hebben van horloges, elektronische gadgets of serviesgoed, en het over een andere boeg willen gooien. DeZonKado.nl biedt een origineel cadeau, dat ook bijdraagt aan een beter milieu. Het platform is een initiatief van zonnepanelen aanbieder Zonline.

Roebyem Anders, initiatiefnemer van DeZonKado.nl licht toe: 'Ieder jaar gaan mensen op zoek naar cadeaus voor hun verjaardag of voor de feestdagen. Wij willen het mensen gemakkelijk maken om een origineel, nuttig en milieubewust cadeau te geven of te ontvangen. Met DeZonKado.nl kan men samen met vrienden en familie op een leuke en makkelijke manier sparen voor eigen zonnepanelen.'

DeZonKado.nl logo

DeZonKado.nl: hoe het werkt

Eerst maakt DeZonKado.nl een ontwerp voor een zonnesysteem aan de hand van een satellietfoto van het dak van de deelnemer. Daarbij wordt ook aangegeven wat de kosten zijn voor het installeren van de zonnepanelen. DeZonKado.nl werkt als een crowdfunding platform. Deelnemers krijgen na inschrijving een eigen online spaarpagina met een veilige spaarmodule, die naar het eigen netwerk van ouders, vrienden, collega’s en buurtgenoten kan worden verstuurd. Iedere gever kijkt mee hoe het zonnesysteem op het dak een stukje groeit met zijn/haar gift. 'In de praktijk zal het eindbedrag waarschijnlijk bestaan uit een mix tussen giften van vrienden en een eigen investering. Het kleinste systeem waarvoor kan worden gespaard bestaat uit vijf panelen en kost 3.500 euro. Dat is heel betaalbaar', aldus Roebyem Anders.

Over DeZonKado.nl

Zonline is initiatiefnemer van DeZonKado.nl, een jong zonnepanelenbedrijf dat gevestigd is in Amsterdam. De ambitie van Zonline is om meer zonnepanelen te laten schitteren op de Nederlandse daken en zo bij te dragen aan een schoner milieu. Zonline is aangesloten bij Social Enterprise NL, een platform voor bedrijven met een maatschappelijke missie. Zo heeft Zonline onlangs de eerste dove medewerker in dienst genomen bij de verkoopafdeling. Eerder dit jaar lanceerde Zonline - samen met stichting Urgenda - Stichting Doneer de Zon, een crowdfunding platform voor non-profit organisaties zoals scholen.

Meer informatie: www.dezonkado.nl

Lees hier meer informatie over zonnepanelen.

Publicatiedatum: 18 december 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties