Profielfoto van MAGNUM Heating
MAGNUM Heating
Stevinweg 8, 4691 SM Tholen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 16:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Verwarming voor elke situatie

MAGNUM Heating produceert en levert vloerverwarmingssystemen voor iedere situatie.

Ervaar de aangename warmte het zorgeloze comfort.

Vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. De vloertemperatuur zal snel een aangename waarde bereiken. Daarnaast kunt u met vloerverwarming geld besparen op energiekosten.

In veel situaties is het mogelijk om vloerverwarming als enige warmtebron (Hoofdverwarming) te installeren. Wanneer de isolatiewaarde van de woning niet toereikend is, bijvoorbeeld bij een oudere woning, kan met een extra isolatielaag en het eventueel installeren van wandverwarming toch een hoge warmteopbrengst gerealiseerd worden. Vraag uw specialist naar de mogelijkheden.

Renovatie.

De MAGNUM Mat, TubeMat en SlimFit systemen zijn uitermate geschikt voor renovatieprojecten. Door de minimale installatiehoogte hoeft er geen freeswerk verricht te worden om toch vloerverwarming te kunnen installeren. MAGNUM SlimFit kan zelfs in de muur worden verwerkt zodat er geen radiatoren in de ruimte nodig zijn.

 

Nieuwbouw.

MAGNUM Cable, Tacker- en Noppenplaat-systemen zijn uitermate geschikt voor nieuwbouwprojecten. Deze systemen kunnen rechtstreeks in de cementdekvloer worden geïnstalleerd. Hierdoor kan er meer massa worden verwarmd en is de warmteafgifte optimaal.

 

Houten vloeren.

Speciaal voor parket, laminaat en houten vloeren zijn er 2 systemen beschikbaar: Een ultra-dunne (0,4mm) elektrische vloerverwarmingsfolie en een 25mm watergedragen systeem met warmtegeleidingsprofielen, zodat de warmte over een zo groot mogelijk oppervlak verdeeld wordt.

Slim geregeld.

MAGNUM producten zijn ontwikkeld met oog op het sterk veranderlijke klimaat in Europa waarbij de buitentemperatuur binnen enkele uren sterk kan schommelen. Dit vraagt om regelapparatuur die snel en nauwkeurig reageert. De MAGNUM thermostaten denken zelf vooruit en berekenen de benodigde opwarmtijden en de hoeveelheid energie die daarvoor nodig is. Dankzij nauwkeurige digitale aansturing van onze geavanceerde klokthermostaten is een optimaal en comfortabel woonklimaat binnen ieders bereik. Tevens kunnen MAGNUM verwarmingssystemen zeer eenvoudig gekoppeld worden aan nieuwe of bestaande domoticasystemen waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. Alle thermostaten zijn in eigen huis ontworpen en ontwikkeld. Dankzij 25 jaar ervaring behoren deze thermostaten inmiddels tot de meest betrouwbare op de Europese markt. Met de huidige bouwtechnische ontwikkelingen, stelt de consument steeds meer belang bij een comfortabel en gezond woonklimaat. De verwarmingssystemen van MAGNUM bieden voor al deze wensen ideale en betaalbare oplossingen.

Onze producten worden uitsluitend geleverd via de erkende installateur, badkamerspeciaalzaken en technische groothandel.