Partner

MAGNUM

MAGNUM Heating biedt verwarmingsoplossingen voor comfort en safety, inclusief de controlesystemen om deze interactief te beheren.

Bedrijfsoverzicht magnumheating.nl

Spiegelverwarming

MAGNUM Look geeft altijd een heldere kijk bij het scheren, kappen en opmaken. Er is geen veeg met de handdoek voor nodig om jezelf weer te zien in de spiegel na het douchen of bij gebruik van warm water.  

Productomschrijving

MAGNUM Look geeft altijd een heldere kijk bij het scheren, kappen en opmaken. Er is geen veeg met de handdoek voor nodig om jezelf weer te zien in de spiegel na het douchen of bij gebruik van warm water.

MAGNUM Look wordt aangesloten en eenvoudig geschakeld via de lichtschakelaar en voorkomt condensvorming in "no-time". Het voorkomt bovendien de nare handdoekstrepen die achterblijven na het verwijderen van condens.

 


MAGNUM Look spiegelverwarming is een zelfklevend verwarmingsfolie-element dat rechtstreeks aan de achterzijde van de spiegel kan worden aangebracht. De elementen mogen ook in badkamers worden toegepast (vochtige ruimtes). Het vermogen realiseert een snelle opwarmtijd van ca. 5 à 8 minuten. In die korte tijd wordt de spiegel al op een temperatuur van ca. 40°C gebracht en wordt condensvorming voorkomen. De maximaal haalbare spiegeltemperatuur is begrensd tot ca. 50° C.

Zodoende is het product "blijvend kind vriendelijk en absoluut veilig bij aanraking". Aansluiting direct op het lichtnet, via de verlichtingsschakelaar in de badkamer, voorkomt onnodige verspilling van energie.

 

Kijk voor meer informatie, offertes en de andere producten op www.magnumheating.nl of bel 0166-609300.


 

Meer lezen over
'Spiegelverwarming'?

meer van deze professional

Vloer- & wandverwarming in één

Toepasbaar voor zowel wand- als vloerverwarming en een ...

Ideale vloerverwarming voor houten vloer

Revolutionair droogbouwsysteem voor elektrische vloerve...

Magnum zone vloerverwarming

Magnum Remote Zone Control is een compleet systeem voor...

Toon alle 8 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.