MAGNUM Mat

De MAGNUM Mat vloerverwarming is ontwikkeld voor installatie met een beperkte installatiehoogte en daardoor uitermate geschikt voor renovatieprojecten.  

Levenslange garantie

MAGNUM Mat is een onderhoudsvrij vloerverwarmingssysteem met een levenslange garantie* op de elektrotechnische werking van de verwarmingsmat en twee jaar op de thermostaat en vloersensor.

MAGNUM Mat, met een vermogen van 150W/m2, is verkrijgbaar vanaf 1m t/m 10m2. Tevens zijn er voor grotere ruimtes matten verkrijgbaar, met een vermogen van 125W/m2, van 12, 15, 20 en 25m2.

MAGNUM Mat

Elektrische vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. De vloertemperatuur zal een aangename waarde bereiken, die bovendien van vloer tot plafond nagenoeg dezelfde waarde heeft. Koude voeten en een warm hoofd behoren hiermee tot het verleden en de welbekende "koude trek" over de vloer wordt voorkomen. Het ontbreken van radiatoren aan de wand biedt een optimale vrijheid in de inrichting van het interieur. 

 

Dit systeem is bij uitstek geschikt voor vloeren die reeds zijn afgewerkt met een dekvloer en voor renovatiewerken om over bestaande tegelvloeren een nieuwe verwarmde tegelvloer aan te kunnen brengen. De verwarmingskabel incl. de eenzijdige aansluitkabel is slechts 4 mm dun, bevestigd op een glasvezelnet met open structuur en kan rechtstreeks in de tegellijm verwerkt worden. Inclusief tegels en tegellijm blijft de vloer onder dorpelhoogte.

 

MAGNUM Mat is een onderhoudsvrij vloerverwarmingssysteem met een levenslange garantie* op de elektrotechnische werking van de verwarmingsmat en 2 jaar op de thermostaat en vloersensor.

Voordelen

MAGNUM Mat elektrische vloerverwarming biedt bovendien een aantal extra voordelen ten opzichte van conventionele water- vloerverwarmingssystemen:

- Zeer eenvoudige installatie
- Geen water: dus geen kans op lekkages
- Geen hak-, breek- of freeswerk nodig
- Direct in tegellijm of egalisatie te verwerken
- Toepasbaar als hoofd*- of bijverwarming
- Iedere ruimte apart te regelen met eigen thermostaat
- Efficiënte en energiezuinige aansturing
- Zeer eenvoudig in gebruik
- Lage aanschafkosten
- Lage verbruikskosten
- Geen onderhoudskosten

Als set geleverd

MAGNUM Mat wordt geleverd als complete set:

- Verwarmingsmat
- Xtreme Control digitale klokthermostaat
- Vloersensor
- Flexibele buis t.b.v. vloersensor
- Bevestigingstape
- Installatievoorschriften
- Check/Controle kaart