Profielfoto van MAGNUM Heating
MAGNUM Heating
Stevinweg 8, 4691 SM Tholen
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 16:30
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Dunne vloerverwarming met slimme WiFi thermostaat

De MAGNUM Mat vloerverwarming is ontwikkeld voor installatie met een beperkte installatiehoogte en daardoor uitermate geschikt voor renovatieprojecten.

MAGNUM Mat

 Elektrische vloerverwarming biedt de meest comfortabele manier van verwarmen. Door de gelijkmatige warmtestraling vanuit de gehele vloeroppervlakte wordt een zeer egale warmtespreiding gecreëerd. De vloertemperatuur zal een aangename waarde bereiken, die bovendien van vloer tot plafond nagenoeg dezelfde waarde heeft. Koude voeten en een warm hoofd behoren hiermee tot het verleden en de welbekende "koude trek" over de vloer wordt voorkomen. Het ontbreken van radiatoren aan de wand biedt een optimale vrijheid in de inrichting van het interieur. 

 Dit systeem is bij uitstek geschikt voor vloeren die reeds zijn afgewerkt met een dekvloer en voor renovatiewerken om over bestaande tegelvloeren een nieuwe verwarmde tegelvloer aan te kunnen brengen. De verwarmingskabel incl. de eenzijdige aansluitkabel is slechts 4 mm dun, bevestigd op een glasvezelnet met open structuur en kan rechtstreeks in de tegellijm verwerkt worden. Inclusief tegels en tegellijm blijft de vloer onder dorpelhoogte.

Slim geregeld

De meegeleverde MAGNUM Remote Control slimme WiFi thermostaat (MRC) berekent zelf de opwarmtijd. Je hoeft alleen maar in te geven in welke periodes je een warme vloer wilt hebben. Hij leert gaandeweg de ideale opwarmtijd van de vloer en past daar automatisch zijn programma op aan. Dus stel je in dat je de vloer om 7 uur ’s ochtends op 23°C wilt hebben dan doet de thermostaat de rest.

3 in 1 bediening

De MRC is te bedienen via het aanraakscherm op de thermostaat. Daarnaast kan je de thermostaat altijd en overal op afstand bedienen via je smartphone via de App (iOS en Android). Tevens werkt hij samen met de spraakassistenten van Google en Amazon. Hiermee kun je de thermostaat hoger of lager zetten of vragen wat de huidige temperatuur van je vloer is. Handig voor als je bijvoorbeeld in de auto zit en niet je mobiel handmatig mag gebruiken.

De MAGNUM Remote Control is nu ook te automatiseren met Siri Shortcuts (Opdrachten). Je kunt bijvoorbeeld door middel van je locatie of een zelf gekozen spraakopdracht aangeven dat de thermostaat op een bepaalde temperatuur ingesteld moet worden, de vorstvrij modus in laten schakelen bij een lage (lokale) buitentemperatuur of de vakantiemodus laten activeren als je een paar dagen niet thuis bent. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Garantie

MAGNUM Mat is een onderhoudsvrij vloerverwarmingssysteem met een levenslange garantie* op de elektrotechnische werking van de verwarmingsmat en 2 jaar op de thermostaat en vloersensor.

Voordelen

MAGNUM Mat elektrische vloerverwarming biedt bovendien een aantal extra voordelen ten opzichte van conventionele water- vloerverwarmingssystemen:

- Zeer eenvoudige installatie
- Geen water: dus geen kans op lekkages
- Geen hak-, breek- of freeswerk nodig
- Direct in tegellijm of egalisatie te verwerken
- Toepasbaar als hoofd*- of bijverwarming
- Iedere ruimte apart te regelen met eigen thermostaat
- Efficiënte en energiezuinige aansturing
- Zeer eenvoudig in gebruik
- Lage aanschafkosten
- Lage verbruikskosten
- Geen onderhoudskosten

Als set geleverd

MAGNUM Mat wordt geleverd als complete set:

- Verwarmingsmat
- MAGNUM Remote Control slimme WiFi thermostaat
- Vloersensor
- Flexibele buis t.b.v. vloersensor
- Bevestigingstape
- Installatievoorschriften
- Check/Controle kaart