Click & Go vloer –wand en plafondklimaatsysteem: schoon, efficiënt en duurzaam.

Click en Go klimaatsysteem is de meest efficiënte en milieuvriendelijke manier om een ruimte te verwarmen of te verkoelen.

21 Mei 2018

Het systeem kan in een handomdraai worden aangelegd en is energiezuinig, ideaal voor bijna elke ruimtelijke toepassing.

Snelle montage, efficiënte verspreiding van energie met een revolutionair lage opbouw van 12 mm. Dat zijn de voordelen van Click & Go, het innovatieve vloer- wand en plafond klimaatsystemen. Het systeem bestaat uit kunststof elementen, die een onverwoestbare ondergrond vormen. Deze systeemelementen, met daarin een doordacht raster van sleuven, klikken simpel in elkaar, waardoor een compacte en stevige bedding ontstaat.

Doordat de flexibele leidingen 8 x 1 mm in het raster worden gemonteerd, blijft de opbouwhoogte beperkt tot slechts 12 mm, in plaats van de gebruikelijke 50/ 70 mm. Daarmee is Click & Go ideaal voor het toepassen in de diverse ruimtes.

Eenvoudige montage

Met de overzichtelijke montagehandleiding en video is het Click & Go-systeem in een handomdraai te monteren. Alles wordt gerealiseerd met standaard gereedschappen.
Er hoeft dan ook niet in muren of vloeren te worden gehakt, wat met name voor monumentale gebouwen een uitkomst is. Click & Go is een zelfdragend droogbouwsysteem, dat zonder stof of lawaai kan worden gemonteerd. Fijn voor de naaste omgeving!

Gelijkmatige en efficiënte spreiding van energie (verwarmen – koelen). Bij Click & Go volgen de leidingen een slingerend “Meanderend” patroon, de energie wordt gelijkmatig over het oppervlak verdeeld. Zo wordt het systeem zeer efficiënt en duurzaam, zelfs in de winter is een maximale watertemperatuur van max 50o Celsius voldoende om het behaaglijk warm te krijgen. Zomers kan met het koelen tot een oppervlaktetemperatuur van ca 17 gr C waardoor een verkoelend klimaat wordt gerealiseerd.

Overal inzetbaar

De systeemelementen kunnen eenvoudig worden aangepast aan de ruimtelijke mogelijkheden. Dankzij de hoogte van 12 mm zijn de elementen perfect te combineren met een keramische, hout, parket, laminaat, pvc of gietvloerafwerking. Voor de toepassing met pvc of tapijtbedekking wordt een aluminium druklaag van 1 mm erop geplakt allemaal direct te verlijmen of monteren op de Click & Go-elementen, zonder dat de toegestane hoogte voor deuren e.d. wordt overschreden (totaal 13 mm).

Waar traditionele systemen een droogtijd van vier tot zes weken hebben, kan Click & Go bijna meteen na montage in gebruik worden genomen afhankelijk van de vloerafwerking binnen 48 uur.

Voor ieder ruimte toepasbaar

De lage hoogte, het geringe gewicht, van de kunststofelementen en de flexibiliteit van het systeem maken Click & Go tevens perfect geschikt voor toepassing bv in de maritieme sector, campers en marktwagens, daarnaast zijn nog vele toepassing varianten hiervan mogelijk. Zo heb je ook in de zomer en winter een comfortabel klimaat wand, vloer of plafond in de ruimte.

Verwarmen en koelen in een systeem

Wat kan verwarmen, kan ook verkoelen, door koud water door de leidingen te sturen, zorgt het Click & Go systeem net zo makkelijk voor verkoeling.

Verticaal en verhuisbaar

Dankzij de eenvoudige “Click “ montage is Click & Go een ideaal klimaatsysteem. Door de geringe dikte overal toepasbaar, met een comfortabele, gelijkmatig ruimte temperatuur als resultaat. Doordat het een modulair systeem is, dat niet op de ondergrond wordt vastgelijmd, kan het systeem worden opgepakt en meegenomen naar een volgende woning.
Daarmee is Click & Go het duurzaamste vloerklimaatsysteem op de markt.

Reacties