Partner

Radson N.V.

Warmte maakt van een huis een thuis. Nooit eerder was warmte zo mooi, makkelijk en aantrekkelijk. Met Radson kiest u dan ook voor een totaaloplossing . Of u nu gaat bouwen of renoveren, bij ons kunt u altijd terecht voor advies op maat. Radson biedt een uitgebreid assortiment aan radiatoren, in diverse designs, afmetingen en kleur en. Daarnaast vindt u bij Radson ook een brede selectie elektrische radiatoren en vloerverwarmingssystemen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Radson N.V.

Een warme vloer

Voor het moment dat je vrienden gezellig op hun sokken bij je aan tafel zitten, of dat je peuter zijn eerste stapjes zet, blootsvoets op de warme vloer...

5 warme redenen om voor Radson vloerverwarming te kiezen

1. Energiebesparende lage temperatuur

De vloerverwarmingssystemen van Radson werken op een lage temperatuur. Ze brengen dus zeer effectief warmte en hebben minder energie nodig om efficiënt te kunnen functioneren. Zéker als je je vloerverwarming combineert met andere systemen zoals een warmtepomp!

2. Esthetisch en plaats besparend

Weinig plaats in huis, of wil je je muren vrijhouden voor een extra ruimtelijk gevoel?
Vloerverwarming bespaart je heel wat plaats, is onzichtbaar én je hebt er geen onderhoud aan.

3. De beste service

Radson heeft al decennialange ervaring in vloerverwarming. Onze installateurs stellen je dan ook graag het juiste technische systeem voor jouw situatie voor.

4. 10 jaar garantie

Op de vloerverwarming van Radson krijg je 10 jaar systeemgarantie, en op de buizen geniet je 30 jaar kwaliteitsgarantie.

5. Slimme zoneregeling via de app

Vanaf nu kun je dankzij de handige app Touch E3 de temperatuur regelen van je vloerverwarming en (elektrische) radiatoren, waar je ook bent. Ideaal om je badkamer al te laten opwarmen vanuit je luie zetel of je bureauruimte enkele graden hoger te zetten vanop kantoor om thuis nog wat door te werken.

Meer lezen over
'Een warme vloer'?

meer van deze professional

Badkamerradiator Leros

De Radson badkamerradiator Leros maakt indruk door zijn...

Radson smartbox app

De Smartbox-app van Radson is geschikt voor iOS, Androi...

Vido ventiloconvector

Warmtewisselaar Vido: de nieuwe ventiloconvector van Ra...

Toon alle 34 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.