Quilo ventileert, zuivert, bevochtigt en verkoelt de lucht

De nieuwe Quilo Aviance is een 4-in-1 apparaat dat het binnenklimaat optimaal regelt. Aircooler, luchtreiniger, luchtbevochtiger en ventilator in één.

21 Augustus 2021

Het regelt je binnenklimaat in alle seizoenen en zorgt voor een optimale, gezonde luchtkwaliteit. Ideaal voor gezinnen en thuiswerkers.

Met de verdampingskoeling in de Aviance geniet je van verfrissende, koele lucht tijdens de hete zomermaanden. De aircooler verandert warme droge lucht in een handomdraai in een koele bries.

Drietraps luchtreiniger

De drietraps luchtreiniger vangt verontreinigende stoffen op met het 300 CADR-zuiveringssysteem dat bestaat uit een TRUE HEPA-filter, actieve koolstoffilter en UV-lichtreiniging. Dankzij de UV-C-lamp wordt 99,9% van de virussen, bacteriën en ziekteverwekkers die erlangs komen onmiddellijk vernietigd. Het apparaat wordt geleverd met drie verwisselbare cartridges, voor luchtzuivering, koeling en bevochtiging. Dit is een gepatenteerde uitvinding van Quilo. Geïntegreerde sensoren activeren automatisch elke modus wanneer het cartridge wordt gewisseld.

De luchtbevochtiger van de Quilo Aviance reguleert de luchtvochtigheid in de kamer. Zo voorkom je irriterende droogte en statische lucht in huis. Het helpt bij het verlichten van een droge huid, droge keel, neusirritatie en droge hoest.

De krachtige torenventilator zorgt voor een natuurlijke luchtventilatie. De Aviance is licht van gewicht, draagbaar en verrijdbaar. Zo plaats je hem gemakkelijk in elke gewenste ruimte. Hij heeft ook een ijscompartiment voor extra verkoeling en een timer die handig is als je bijvoorbeeld even weggaat. Het apparaat is fluisterstil en heeft een laag energieverbruik.

Kortom: de Quilo Aviance is een apparaat voor alle seizoenen. In de zomer verkoelt het je huis, in de lente en herfst reinigt het tijdens de allergiemaanden de lucht en in de winter bevochtigt het de droge lucht.

Quilo Aviance 

De Quilo Aviance is verkrijgbaar bij de elektronicaspeciaalzaak of via webshops. Consumentenadviesprijs vanaf € 449,95. Ga voor meer informatie naar www.myhomeclimate.eu.

Reacties