string(1) "p"

DucoVent Design

Vervuilde en vochtige lucht afvoeren in stijl? Dat kan voortaan met de DucoVent Design!

DucoVent Design

Je herkent het beeld ongetwijfeld: de verouderde, onaantrekkelijke afvoerventielen in de badkamer, keuken of het toilet.

Voor vele bewoners een ware doorn in het oog, maar niettemin vormt het afvoeren van vervuilde en vochtige lucht een belangrijke schakel in het creëren van een gezond en comfortabel binnenklimaat. Maar het kan anders! Met de DucoVent Design biedt Duco dé oplossing voor een esthetische en efficiënte luchtafvoer in jouw woning.

Vanuit de optiek om vervuilde en vochtige lucht ‘in stijl’ te kunnen afvoeren, ontwikkelde Duco met de DucoVent Design een esthetisch afvoerventiel dat zich dankzij het strakke design haast onzichtbaar integreert in de ruimtes waar er vervuilde of vochtige lucht afgezogen wordt, zoals de badkamer, keuken of het toilet.

Esthetische en functionele aluminium afvoerventielen

Om steeds een oplossing op maat te kunnen aanbieden, kan er voortaan gekozen worden uit drie vormen van dit aluminium afvoerventiel, al dan niet met een XL-variant. De beschikbare uitvoeringen zijn: vierkant (standaard of XL), met afgeronde hoeken (standaard of XL) of rond.

Daarnaast is de DucoVent Design niet enkel zeer eenvoudig en snel te plaatsen dankzij magneetstrips op de afdekplaten. Ook is het afvoerventiel gemakkelijk in te regelen door middel van uitneembare akoestische ringen. Deze zorgen bovendien voor een extra demping wanneer de afvoerventilator, onder de vorm van de DucoBox, vervuilde of vochtige lucht afvoert. De eenvoudige reiniging van het ventiel, zonder dat de instellingen verstoord worden, is een bijkomende troef.

Kortom, dankzij de DucoVent Design behoren verouderde, onaantrekkelijke afvoerventielen voortaan tot het verleden!