Nest breidt zijn aanbod van thermostaten in Europa uit met de Nest Thermostat E

De Nest Thermostat E is binnenkort verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Italië, Spanje, België, Luxemburg en Nederland

04 Oktober 2018

Nest breidt zijn aanbod van thermostaten in Europa uit met de Nest Thermostat E, zodat in meer Europese huizen energie kan worden bespaard

Nest breidt de productcategorie, die het in 2011 heruitvond, uit met een thermostaat die past bij zijn omgeving en die al vanaf dag één helpt energie te besparen

Nest Labs (www.nest.com), architect van het doordachte huis, kondigt vandaag de uitbreiding van zijn thermostaat-aanbod aan met de Europese lancering van de Nest Thermostat E. De Nest Thermostat E heeft een nieuwe look en dezelfde geweldige functies als de Nest Learning Thermostat. Hij kan overal worden bediend en is uitgerust met een vooraf ingesteld schema, zodat klanten al vanaf dag één energie kunnen besparen.

"In 2011 hebben we de productcategorie voor thermostaten opnieuw uitgevonden, zodat mensen eenvoudig energie konden besparen", aldus Lionel Guicherd-Callin, Global Head van Energy Product and Services bij Nest. "Zeven jaar later hebben Nest-eigenaars meer dan 25 miljard kWh aan energie bespaard: dat is ruim € 1,3 miljard euro . En nu kunnen nog meer huizen profiteren van dit prachtig ontworpen apparaat met bewezen energiebesparende functies. Maar om dat te bereiken, moesten we vereenvoudigen. Dankzij het subtielere uiterlijk van de Nest Thermostat E past hij bij elke omgeving. En omdat hij de bestaande bedrading van Europese thermostaten gebruikt, is hij eenvoudig te installeren. Hij heeft dus alles wat onze klanten kennen en waarderen in een Nest-thermostaat, maar met een hernieuwde nadruk op een eenvoudige gebruikerservaring."

De Nest Thermostat E is helemaal opnieuw ontworpen en heeft een uniek mat scherm, waardoor hij in elk huis past. Hij heeft alles wat klanten verwachten van een Nest-thermostaat, maar met een hernieuwde nadruk op een eenvoudige gebruikerservaring. Nieuwe functies zijn onder andere:

Nieuw industrieel ontwerp.

Bij de Nest Thermostat E hebben we niet gekozen voor het opvallende uiterlijk van de Nest Learning Thermostat, maar voor een subtieler ontwerp dat past in elk huis, met een witte ring aan de buitenkant en een mat scherm op een elegante standaard. En door de stoffen hoes van de Heat Link E past hij goed bij het meubilair en is hij meer dan alleen een beige doos aan de muur.

Eenvoudige installatie.

De gloednieuwe Heat Link E vervangt de bestaande thermostaat en wordt aangesloten op de al aanwezige bedrading. De Heat Link maakt draadloos verbinding met de Nest Thermostat E, die overal in huis met een stopcontact kan worden verbonden. De meeste mensen hebben hoogstens een uur nodig om de Nest Thermostat E te installeren. Maar ook een Nest Pro kan de installatie uitvoeren. In Europa kun je kiezen uit meer dan 14.000 erkende Nest Pro’s om de Nest-producten te installeren.

Eenvoudig plannen.

De Nest Thermostat E heeft een vooraf ingesteld schema, zodat klanten al vanaf dag één energie kunnen besparen. En hij blijft leren van het schema van de klant, net als de Nest Learning Thermostat.

Aan de basis van de Nest Thermostat E liggen functies die mensen inmiddels verwachten van een Nest-thermostaat.

- De Nest Thermostat E zet de verwarming lager als hij detecteert dat niemand thuis is om zo energie te besparen.
- De functie True Radiant zet de verwarming vroeg aan om de doeltemperatuur te halen en schakelt deze weer op tijd uit, waardoor het in huis niet warmer wordt dan de temperatuur die de klant heeft ingesteld.
- Met de Nest-app kunnen gebruikers eenvoudig overal de temperatuur aanpassen, zelfs met hun stem via Google Assistent.
- Nest laat zien hoeveel energie klanten dagelijks verbruiken in de Energiegeschiedenis en maandelijks in hun Nest-rapport.

Prijzen en beschikbaarheid

De Nest Thermostat E kan op www.nest.com/nl worden gereserveerd voor € 219,- (inclusief btw). Of koop hem bij Coolblue, Bol.com of 50Five.

Review

Benieuwd hoe hij werkt? Peter testte hem voor ons.


Reacties