Foto: /260585.jpeg

Teso: topdesign!

Met de opvallende radiator Teso kiest u voor prachtig topdesign van Instamat. Deze radiator combineert functionaliteit met design.

Met de opvallende radiator Teso kiest u voor prachtig topdesign van Instamat. Deze radiator combineert functionaliteit met design.

Door de minimalistische uitstraling van de Teso geeft u uw ruimte sfeer. Een meerwaarde voor elke designbadkamer!

 

De Teso is zowel horizontaal als ook verticaal leverbaar. Deze radiator is voorzien van een vlakke voorkant te verkrijgen in de maten 170cm en 200cm. Elke plaat heeft een afmeting van 25 cm, de radiator kan je opbouwen tot 3 platen. Tussen de platen bevind zich een kleine spleet van 3mm dat bevordert de convectie. Teso wordt standaard geleverd in de kleur wit RAL9016. Levering in andere kleuren is mogelijk.

Mooi en praktisch

Aan de voorzijde van de radiator bevindt zich een handdoekstang. Hiermee kan je handdoeken ophangen en klemmen zodat deze verwarmd worden als ook vochtige handdoeken drogen. Deze strakke radiator geeft de badkamer een extra dimensie.

Instamat Warmtetechniek BV

Instamat biedt een omvangrijk programma designradiatoren. Instamat denkt in oplossingen bij het toepassen van radiatoren in de badkamer, keuken, huiskamers, als ook andere ruimtes binnenshuis. Het bedrijf behoort tot de grootste leveranciers van modern vormgegeven radiatoren voor de particuliere markt in Nederland. Instamat producten zijn verkrijgbaar bij installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken, sanitairspecialisten, professionele bouwmaterialenhandel en de overige vakhandel.

Meer informatie: www.instamat.nl.

Publicatiedatum: 4 februari 2011

Reacties